Tgrt Haber

Tarkan’ın Geççek’ine Doğuş’tan şarkılı gönderme: Geçmicek!

17 Mart 2022 16:39 - Güncelleme : 17 Mart 2022 16:55

Megastar Tarkan’ın gündeme oturarak uzun süre konuşulan ‘Geççek’ şarkısının ardından bir şarkı da Doğuş’tan geldi. Parçayı ‘Geçmicek’ ismiyle piyasaya sunacak olan Doğuş, yayımlanan tanıtımın ardından soruları da cevapladı.

Geççek şarkısıyla uzun süre gündemden düşmeyen Tarkan’ın bu şarkısının ardından Doğuş’tan misilleme geldi. Sözleri politik olarak algılanan Megastar’ın Geççek şarkısına, Doğuş ‘Geçmicek’ şarkısıyla cevap verdi. Yayımlanan tanıtımın ardından açıklama yapan Doğuş, bu şarkıyla Tarkan’a cevap verip vermediği sorusunu da cevapladı.

KLİBİNİ DE ÇEKTİ

Şarkıcı Doğuş, yeni şarkısı ‘Geçmicek’in tanıtımını, ‘yakında’ notu ile sosyal medya hesaplarından paylaştı. Recep Yengün yönetmenliğinde klibi de çekilen şarkı, Tarkan’ın ‘Geççek’ine cevap olarak yorumlandı. Klipte Doğuş’un kaptan üniforması giymesi ise dikkatlerden kaçmadı.

“YORUMUNU DİNLEYİCİYE BIRAKIYORUM”

Geçmicek isimli şarkıya gelen ‘Tarkan’a cevap’ yorumlarını değerlendiren Doğuş, konuya ilişkin açıklama yapmayı da ihmal etmedi. "Olabilir ya da olmayabilir bunun yorumunu dinleyiciye bırakıyorum.” Diyen Doğuş, yapılan yorumları saygıyla karşıladığının da altını çizdi. Şarkının zeminin ise çok önceden hazırlanmış olduğunu belirten şarkıcı, “Ben sanatımı icra ederim sadece, 97'den beri bu böyle bence herkes kendi işine baksın" şeklinde konuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...