Tgrt Haber

Dolandırılan Danla Biliç, korku dolu anlarını bir bir anlattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
30 Aralık 2023 09:46 - Güncelleme : 30 Aralık 2023 09:52

Yeni yıl için Amerika’ya giden fenomen Danla Biliç, burada dolandırıldığını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Kaldığı evin sahipleri tarafından dolandırıldığını belirten Biliç, profesyonel ekibin bir bir anda 4 kişilik bir çeteye dönüştüğünü belirterek, arkadaşlarının yardımı sayesinde kaldığı evden çıkabildiğini açıkladı.

Amerika​'da olan ve kaldığı evin rezervasyonun iptal edildiğine dair gelen mesaj sonrası kendisinden nakit para isteyen 4 kişinin dolandırıcı olduğunu öğrenen Biliç, aradığı airbnb​ yetkilileri tarafından can güvenliğinin olmadığını ve polisi araması gerektiğini öğrenmesiyle büyük panik yaşadığını sosyal medyadan yayınladığı videoyla duyurdu. 

DANLA BİLİÇ​'İN KORKU DOLU ANLARI 

Kalmak için airbnb üzerinden ev kiralayan Danla Biliç, bir anda rezervasyonun iptal edildiğine dair mesaj aldı. Kiraladığı evde kalmaya devam eden Biliç, nakit para isteyen ev sahibine ücretini verebilmek için daha önce kiraladığı ev için tekrar rezarvasyon yapmak isteyince airbnb tarafından kaldırılan bu sitenin kendisini dolandırdığını anladı. Hala evde kalan ve büyük bir panik yaşadığını anlatan Danla Biliç, korku dolu anlarına dair açıklama yaptı. “Üzerimde Emirhan’ın ahı var galiba” diyen Danla Biliç, “Sabah uyandım, kaldığım evin sahibinin de olduğu bir gruptan 'Neden airbnb üzerinden yaptığınız rezervasyonu iptal ettiniz.’ diye mesaj geldi. Hala bu evde kalıyorum neden iptal edeyim. ‘Tamam ben bir airbnb ile konuşup döneceğim’ dedim. Onlar 'kendi aramızda halledebiliriz' demeye başladılar ama ben yazmıştım çoktan. Sonra mailimi kontrol etim. 2 mail vardı. Biri para iadesi vardı biri de güvenlik uyarısı mesajı. 'Dolandırıcılara itibar etmeyin.’ şeklinde. Tamam itibar etmeyeyim ama ben adamların evindeyim. Nakit ödeyebilirsin demeye başladılar, ben 'yarın hallederiz' diyorum adamlara hala. Ben adamları mağdur etmeyip, airbnb üzerinden adamların parasını ödemek istedim ama adamların hesabını airbnb banlamış. O sırada airbnb beni aradı ve 'şuan güvende olduğunuzu düşünmüyorum. İsterseniz polisi arayın' uyarısı yapıldı. Taksiyle çıkmak da istemiyorum. Bavullarla beni görürlerse diye panikteyim.” diyen Biliç, arkadaşlarının gelmesiyle evden çıktığını söyledi.

Dolandırılan Danla Biliç, korku dolu anlarını bir bir anlattı

Olayın devamının da olduğunu söyleyen Danla biliç, konuyla ilgili daha fazla konuşmak istemedi. Bir otele yerleştiğini söyleyen Biliç, Ala Tokel'in de yanına geldiğini belirterek, takipçlerine bilgi verdi. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...