Tgrt Haber

Dominik'te hapse girecek Poyraz'ın imdadına Acun Ilıcalı yetişti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
11 Mart 2024 22:24 - Güncelleme : 11 Mart 2024 22:32

Survivor All Star'ın son yayınlanan bölümünde Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine çuvalla girdiğini açıklayan Acun Ilıcalı, Poyraz'ın hapse girmesini son anda engellediğini belirtti.

Survivor​ All Star yarışmasında yarışan Poyraz​'ın daha önce yarışmada görülmemiş bir olaya imza attığı  ortaya çıktı. "Poyraz'ın mahkemesine gidecektik" diyen Ilıcalı, Poyraz'a Survivor'da daha önce görülmemiş bir ceza verdi. 

ACUN ILICALI​, POYRAZ'I POLİSLERİN ELİNDEN ZOR KURTARDI 

Acun Ilıcalı acil durum konseyinde Poyraz'ın dere kenarındaki kamptan ciddi bir mesafe alıp insanların olduğu bölgeye gidip, silahlı güvenlikle korunan bir Dominikli bir vatandaşının evine girmiş. Evde ne varsa çuvala doldurup çıkan Poyraz'ın şikayet edileceği ancak Acun Ilıcalı'nın araya girerek suç duyurusunu önlediği ortaya çıktı.

SURVIVOR'DA POYRAZ'A GÖRÜLMEMİŞ CEZA

Poyraz'a daha önce Survivor'da görülmemiş bir ceza verildi. Dominik​'li bir ailenin evine giren Poyraz 15 ödülden yararlanamayacak. 

Dominik'te hapse girecek Poyraz'ın imdadına Acun Ilıcalı yetişti - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...