Tgrt Haber

Dr Dre sayesinde dünyaca ünlü rapçiler bir araya geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
20 Mart 2024 20:18 - Güncelleme : 20 Mart 2024 20:18
Dr Dre sayesinde dünyaca ünlü rapçiler bir araya geldi

Dr Dre adıyla tanınan dünyaca ünlü rapçinin adı Hollywood Bulvarı'nda yer alan Walk of Fame'e koyuldu. Ünlü ismi destelemek için birçok rapçi Walk of Fame'e akın etti.

Dünyaca ünlü rapçi ve prodüktör Dr Dre'nin adı Walk of Fame'e koyuldu. Dre için düzenlenen törene şarkıcının hayranlarının yanı sıra yakın dostları Eminem, 50 Cent, Snoop Dogg gibi isimlerde katıldı. 

ÜNLÜ RAPÇİLER DR. DRE İÇİN BULUŞTU 

Birçok dünyaca ünlü ismin tanınmasında büyük katkı sağlayan Dr Dre, adının Los Angeles'taki Hollywood Bulvarı'nda yer alan Walk of Fame'e koyulması hakkında, 'Bir gün burada çocukluk kahramanlarımdan bazılarının arasında temsil edileceğimi hiç hayal etmezdim' dedi.

Ödüllü hip-hop yapımcısı Dr Dre adıyla bilinen Andre Young'a Hollywood Walk of Fame'de bir yıldız takdim edildi. Törene Eminem, 50 Cent ve Snoop Dogg gibi ünlü isimlerde katıldı. Etkinlikte konuşan rapçi Snoop Dogg, "Dre olmasaydı Snoop olmazdı" dedi.

 

Dr Dre sayesinde dünyaca ünlü rapçiler bir araya geldi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...