Tgrt Haber

Dua Lipa’nın 'Allah cezanı verecek' dövmesini gerçek sanan Tatlıses alay konusu oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
03 Ocak 2023 09:57 - Güncelleme : 03 Ocak 2023 11:08
Dua Lipa’nın 'Allah cezanı verecek' dövmesini gerçek sanan Tatlıses alay konusu oldu!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, dünyaca ünlü İngiliz yıldız Dua Lipa'nın sosyal medyada photoshop uygulanarak gezen "Allah cezanı verecek" yazılı dövmesini gerçek zannetti. Fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Tatlıses, sosyal medya kullanıcı tarafından alay konusu oldu.

Sosyal medyada son dönemlerde dolaşan photosop uygulamalı fotoğraflardan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses​ de nasibini aldı. İngiliz yıldız Dua Lipa’ya ait bir fotoğrafta Lipa’nın sırtındaki “Allah cezanı verecek” yazılı dövmeyi gerçek zanneden Tatlıses, bu fotoğrafı “Cesur ve güzel kızımıza teşekkür ederim” notuyla paylaşınca olanlar oldu. Bir süre sonra gerçeği öğrenen Tatlıses açıklama yaptı.

PAYLAŞTIKTAN BİR SÜRE SONRA FOTOĞRAFI SİLDİ

İbrahim Tatlıses, 3 Grammy ödülü olan ünlü yıldız Dua Lipa'ya ait photoshop​ uygulamasıyla yapılan bir fotoğrafı gerçek sandı. İngiliz şarkıcının fotoğrafına "Allah cezanı verecek" sözleri ile İbrahim Tatlıses dövmesi yapıldı. Bunun üzerine Tatlıses, "Cesur ve güzel kızımıza teşekkür ederim" notuyla fotoğrafı Instagram​ hesabında paylaştı. Kısa süre sonra paylaşımını silen Tatlıses, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Sosyal medyada alay konusu olan Tatlıses’e “Sözlerin dünya yıldızlarının sırtında geziyor” yorumları yapıldı.

Dua Lipa’nın 'Allah cezanı verecek' dövmesini gerçek sanan Tatlıses alay konusu oldu!

“BEN AJDA PEKKAN BİLİRİM, HADİSE BİLİRİM”

İbrahim Tatlıses, sonrasında konuyla alakalı Twitter​ hesabından açıklama şu açıklamayı paylaştı: "Ben Ajda Pekkan bilirim, Hadise bilirim" diyen Tatlıses, "Vaktim mi var da Dua Lipa’yı bileyim, takip edeyim? Meğer başka bir kıza yapmışlar, bunu gönderdiler. Ben de teşekkür ettim, paylaştım. Niyetim kötü değildi"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...