Tgrt Haber

Dua Lipa'nın kazancı dudak uçuklattı! Milyarder olma yolunda ilerliyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
26 Aralık 2023 17:36 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 17:37
Dua Lipa'nın kazancı dudak uçuklattı! Milyarder olma yolunda ilerliyor

New Rules, Houdini ve Levitating gibi şarkıların sahibi dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, İngiltere'nin en çok kazanan kadın şarkıcısı olmaya hazırlanıyor.

İngiliz pop şarkıcısı Dua Lipa, müzik kariyerinin yanı sıra servetiyle de konuşulmaya başlandı. Lipa, İngiltere’nin en çok kazanan kadın şarkıcısı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

DUA LIPA ZİRVEYE OYNUYOR 

Şarkıcı​ Dua Lipa, müzik kariyerindeki başarısının yanı sıra servetiyle de adından söz ettiriyor. Lipa, en çok kazanan kadın şarkıcısı olmaya hazırlanıyor. Daily Mail'in haberine göre Lipa'nın serveti, Grammy ödüllü şarkıcı Adele'in servetini gölgede bıraktı. Şarkıcının “ 40 yaş altı milyarder” arasına katılabileceği öngörülüyor.

Dua Lipa'nın kazancı dudak uçuklattı! Milyarder olma yolunda ilerliyor

ADELE'NİN TAHTI SALLANDI

Dua Lipa zirveye yaklaşsa da, Adele ilk sırada olmayı başardı. 28 yaşındaki Lipa'nın serveti, 2022 yılında 29.9 milyon sterlindi. Dua Lipa böylece zirveye çıksa da 2023 Sunday Times Zenginler Listesi'ne göre, 35 yaşındaki Adele'in toplam kazancı 165 milyon sterlin civarında.

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...