Tgrt Haber

Dünya Güzellerim Masada programından ayrılan Bülent Ersoy, öfke kustu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
15 Şubat 2024 17:27 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 17:27
Dünya Güzellerim Masada programından ayrılan Bülent Ersoy, öfke kustu

Kısa bir aranın ardından tekrar yayın hayatına başlayan Dünya Güzellerim Masada programından Bülent Ersoy ayrıldı. Safiye Soyman ile Banu Alkan’ın devam ettiği programın tanıtımında yer alan Bülent Ersoy, sitem etti.

Bülent Ersoy​, Safiye Soyman​ ve Banu Alkan’ın magazin yorumculuğu yaptığı Dünya Güzellerim Masada programından 1 ay önce ayrıldığını açıklayan Ersoy, yeni bölüm tanıtımlarında yer almasına sinirlendi.

"1 AY ÖNCE İLİŞKİMİ KESMİŞ BULUNMAKTAYIM"

Bir süredir yayınlanmayan program ile ilişkisini 1 ay bitirdiğini belirten Bülent Ersoy, yeni bölüm tanıtımlarında görselinin kullanılmasına sosyal medya hesabından tepki göstererek, "Muhterem takipçilerim Dünya Güzellerim Masada adlı YouTube​ programı ile kendi insiyatifimle 1 ay önce ilişiğimi kesmiş bulunmaktayım. Bütün bu gerçeklerin bilinmesine rağmen bugün yayınlanan bölümde benim adım ve sayfa etiketim sanki ben hala bu programdaymış gibi yazılmış ve bu etik olmayan davranışta eminim en kısa zamanda ilgililerce dikkate alınıp düzeltilecektir" ifadelerini kullandı.

 

Dünya Güzellerim Masada programından ayrılan Bülent Ersoy, öfke kustu - 1. Resim

Dünya Güzellerim Masada programından ayrılan Bülent Ersoy, öfke kustu - 2. Resim

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...