Tgrt Haber

Dünyaca ünlü 82 yaşındaki aktör Al Pacino, dördüncü kez baba oluyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
01 Haziran 2023 08:35 - Güncelleme : 01 Haziran 2023 09:13
Dünyaca ünlü 82 yaşındaki aktör Al Pacino, dördüncü kez baba oluyor!

Dünyaca ünlü Oscar ödüllü aktör Al Pacino, dördüncü çocuğunu bekliyor. 29 yaşındaki Noor Alfallah ile geçtiğimiz yıldan beri beraber olan ünlü aktör, Alfallah’ın 8 aylık hamile olduğunu ve birkaç hafta içinde baba olacağını doğruladı.

Yaklaşık 1 yıldır 29 yaşındaki Noor Alfallah ile beraber olan 82 yaşında dünyaca ünlü oyuncu​ Al Pacino’dan müjdeli haber geldi. Üç çocuk sahibi Al Pacino daha önce, babalığı çok sevdiğini ve çocuklarının hayatında aktif bir rol almanın kendisine çok şey kattığını belirtmişti.

BİRKAÇ HAFTA İÇİNDE BEBEK​ DÜNYAYA GELECEK

TMZ’den edinilen bilgiye göre; Dünyaca ünlü efsanevi The Godfather (Baba) filminin ünlü aktörü Al Pacino'nun dördüncü çocuğunu beklediği ortaya çıktı. Aktörün sözcüsü, Al Pacino'nun 8 aylık hamile olan Noor Alfallah'dan birkaç hafta içinde çocuğunun dünyaya geleceğini TMZ'ye bildirdi. 

Dünyaca ünlü 82 yaşındaki aktör Al Pacino, dördüncü kez baba oluyor!

2022'DE AŞK YAŞAMAYA BAŞLADILAR

Al Pacino ve 29 yaşındaki Alfallah, 2022 Nisan'ında birlikte yemek yerken görüntülendikten sonra bir ilişki içinde oldukları söylentileri ortaya çıkmıştı. Alfallah daha önce Sir Mick Jagger ve milyarder Nicolas Berggruen ile ilişki yaşamıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...