Tgrt Haber

Aşırı kilo alan dünyaca ünlü şarkıcı Lana Del Rey'i görenler tanıyamıyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
06 Eylül 2022 10:05 - Güncelleme : 06 Eylül 2022 10:33
Aşırı kilo alan dünyaca ünlü şarkıcı Lana Del Rey'i görenler tanıyamıyor!

Dünyaca ünlü şarkıcı ABD’li Lana Del Rey uzun bir aradan sonra geçtiğimiz günlerde katıldığı bir festivalde objektiflere takıldı. Milyonlarca hayran kitlesine sahip olan şarkıcıyı görenler önce tanıyamadı. Kısa sürede aşırı kilo alan şarkıcı Rey’in hayranları sosyal medya hesaplarından bu duruma üzüldüklerini dile getirdi.

Dünyaca ünlü şarkıcı​ Lana Del Rey, geçtiğimiz günlerde ünlü Malibu Chili Cook-Off festivalinde objektiflere yakalandı. Bir dönem güzelliği ile kendine hayran bırakan dünyaca ünlü şarkıcı Lana Del Rey, aldığı fazla kilolarla görenleri şaşırttı. Tarzının da değişmiş olduğu fark edilen ünlü şarkıcı, rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

Aşırı kilo alan dünyaca ünlü şarkıcı Lana Del Rey'i görenler tanıyamıyor!

HAYRANLARI SON HALİNE ÜZÜLDÜ

Milyonlarca hayranıyla verdiği her konseri yok satan yetenekli şarkıcı Lana Del Rey, geçtiğimiz pazar ünlü Malibu Chili Cook-Off festivaline katıldı. 36 yaşındaki şarkıcı son dönemde aldığı aşırı kilolarıyla dikkat çekti. Elinde bir içecekle etkinliğin tadını çıkaran ünlü yıldızın son hali sosyal medyada hayranları tarafından eleştiri alırken, bazıları bu kadar hızlı şeklide kilo almasına üzüldüklerini dile getirdi.  

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...