Tgrt Haber

Dünyaca ünlü yıldız Taylor Swift’in koruması İsrail ordusuna katıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Variety
18 Ekim 2023 16:26 - Güncelleme : 18 Ekim 2023 16:26
Dünyaca ünlü yıldız Taylor Swift’in koruması İsrail ordusuna katıldı

Taylor Swift’in turnesi sırasında korumasıyla videosu viral olmuştu. Amerikalı şarkıcı Swift’in koruması, İsrail’e dönerek orduya katıldı.

Swift'in güvenliğini sağlayan korumanın, İsrail ordusuna katıldığı ortaya çıktı. Korumanın, ABD’ye çalışmaya gitmeden önce İsrail Savunma Kuvvetleri’nin (IDF) bir üyesi olduğu öğrenildi. Taylor Swift​, İsrail ve Filistin​ hakkında herhangi bir paylaşımda bulunmazken, koruması hakkında bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

TAYLOR SWIFT'İN KORUMASI İSRAİL ORDUSUNA KATILDI

Taylor Swift'in dünya turnesi Eras Tour boyunca korumalığını yapan bir görevli, İsrail ordusuna katıldı. Koruma​ Variety'ye verdiği röportajda, "Amerika'da çok iyi bir hayatım vardı. Hayalleri süsleyen harika bir işim vardı... Buraya gelmek zorunda değildim. Ama aileler evlerinde öldürülürken ve canlı canlı yakılırken buna dayanamazdım. Hem de sadece Yahudi veya İsrailli oldukları için" şeklinde konuştu.

Dünyaca ünlü yıldız Taylor Swift’in koruması İsrail ordusuna katıldı

TAYLOR SWİFT’İN KORUMASIYLA VİDEOSU VİRAL OLMUŞTU

33 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Taylor Swift’in Eras Tour adını verdiği turnesinde, korumasının binlerce kişi arasından şarkıcıyı 6 saniyede kulise götürmesi viral olmuştu.

Kaynak: Variety

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...