Tgrt Haber

Dünyaca ünlü yıldız Türkan Şoray’ı paylaştı, sosyal medyayı yıkıldı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Temmuz 2023 16:25 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 16:52
Dünyaca ünlü yıldız Türkan Şoray’ı paylaştı, sosyal medyayı yıkıldı!

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Eva Mendes, Instagram hesabından Türkan Şoray’ı ‘İkon’ notuyla paylaşınca yorum yağmuruna tutuldu. Mendes’in paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Küba asıllı ABD’li artist Eva Mendes’in son paylaşımı olay oldu. Rol aldığı Training Day, Last Night, Hitch, We Own The Night gibi filmlerle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Eva Mendes yaptığı Türkan Şoray​ paylaşımla gündeme geldi. Mendes, sosyal medya hesabında yayınladığı Türkan Şoray videosu ile özellikle Türk hayranlarının dikkatini çekti. 

Dünyaca ünlü yıldız Türkan Şoray’ı paylaştı, sosyal medyayı yıkıldı!

“TÜRKAN ŞORAY BİR İKON”

Türkiye Gazetesi’nin haberine göre; Eva Mendes, Türkan Şoray'ın 'Arım, Balım, Peteğim" filminden kısa bir kesit paylaşarak Şoray’a olan hayranlığını ifade etti. Mendes, paylaşımına "Sigara içmeyin ama üzgünüm. Türkan Şoray bir ikon. Ona bak ve keyfini çıkar" notunu düştü.

4 milyondan fazla takipçisi olan Eva Mendes'in paylaşımı kısa sürede ilgi odağı oldu. Türk takipçileri kısa videoyu beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. 

Selin Ciğerci, Ebru Akel, Melodi Elbirliler, Ceylan gibi birçok ünlü isim de post’u yorumsuz bırakmadı. 

Kullanıcılar ise paylaşımın altına “Türkan Şoray, Türkiye için yaşayan bir efsane” , “O bizim kraliçemiz” , “Türk filmlerinin Sultan’ı” yazdı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...