Tgrt Haber

Duygu Kumarki eski eşi İsmail Hacıoğlu'nu tamamen sildi! Yeni hamlesini sosyal medyadan duyurdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
27 Ağustos 2024 17:30 - Güncelleme : 27 Ağustos 2024 17:32
Duygu Kumarki eski eşi İsmail Hacıoğlu'nu tamamen sildi! Yeni hamlesini sosyal medyadan duyurdu

İsmail Hacıoğlu ile boşanan Duygu Kumarki, eski eşini tamamen hayatından çıkardı. Eski eşiyle ikinci kez kez barışan ve geçtiğimiz günlerde ayrılan Duygu Kumarki, soyadını silemeyince sosyal medya hesabını kapattı.

Bir İstanbul Masalı, Beyaz Gelincik, Çocuk​, Mahkum ve Taçsız Prenses gibi dizilerde rol alan İsmail Hacıoğlu eski eşiyle ikinci kez ayrıldı. İsmail Hacıoğlu'nu tamamen hayatından çıkaran Duygu Kumarki, son hamlesini sosyal medyadan duyurdu. 

DUYGU KUMARKİ, İSMAİL HACIOĞLU'NU TAMAMEN SİLDİ 

İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kaya Kumarki 2010 yılında evlenmiş ve 2020 yılında boşanmıştı. İlişkilerine bir şans daha veren İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki, geçtiğimiz aylarda tekrar ayrılık​ kararı aldı. Ayrılık haberini hakkında konuşan Duygu Kumarki, "Eski eşim İsmail Hacıoğlu ile yeniden ortak bir yaşam sürmeye başlamıştık. Bir süre önce konuşarak, ortak hayatımıza son vermiş bulunmaktayız. Ebeveyn olarak kızımızla aktivitelerimizde bizi yan yana göreceğinizi belirtmek isteriz." notunu paylaşmıştı. 

Duygu Kumarki eski eşi İsmail Hacıoğlu'nu tamamen sildi! Yeni hamlesini sosyal medyadan duyurdu - 1. Resim

Duygu Kumarki, son yaptığı paylaşımda bu kez instagram adını değiştiremediği için hesabını kapatmak zorunda kaldığını belirtti. Hacıoğlu'nun soyadını Instagram hesabından bir türlü silemediğini açıklayan Kumarki, çareyi hesabını kapatmakta buldu.

Duygu Kumarki eski eşi İsmail Hacıoğlu'nu tamamen sildi! Yeni hamlesini sosyal medyadan duyurdu - 2. Resim

Duygu Kumarki eski eşi İsmail Hacıoğlu'nu tamamen sildi! Yeni hamlesini sosyal medyadan duyurdu - 3. Resim

Duygu Kumarki eski eşi İsmail Hacıoğlu'nu tamamen sildi! Yeni hamlesini sosyal medyadan duyurdu - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...