Tgrt Haber

Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nın son halini paylaştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Haziran 2024 12:10 - Güncelleme : 12 Haziran 2024 12:10
Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nın son halini paylaştı

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından biri Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından annesi Suphiye Orancı'nın son halini paylaştı.

Annesini gönderdiği mektupta babasının Metin Akpınar​ olduğunu söylemesi üzerine Duygu Nebioğlu​ dava açmış ve 2023 yılında da usta oyuncunun nüfusuna geçmişti. AnnesiSuphiye Orancı​'nın köpek severken çekilen fotoğrafını paylaşan Nebioğlu, babası​ Metin Akpınar'ı da unutmadı.

SUPHİYE ORANCI'NIN SON HALİNİ KIZI PAYLAŞTI 

Müge Anlı programına konuk olarak katılan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nın yanına bağlanması için büyük mücadele etti. Annesi Suphiye Orancı, yanına bağlanmazken, konu hakkında herhangi bir paylaşımda da bulunmadı. Duygu Nebioğlu son olarak sosyal medya hesabından annesinin son halini, Mihriban şarkısı eşliğinde paylaştı. 

Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nın son halini paylaştı - 1. Resim

Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nın son halini paylaştı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...