Tgrt Haber

Ebru Cündübeyoğlu 19 yıllık evliliğini tek celsede bitirdi: Sessiz sedasız ayrılık

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Eylül 2022 11:23 - Güncelleme : 07 Eylül 2022 11:28
Ebru Cündübeyoğlu 19 yıllık evliliğini tek celsede bitirdi: Sessiz sedasız ayrılık

Ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu 2003 yılında evlendiği program yapımcısı ve sunucusu Güçlü Mete’den geçtiğimiz gün tek celsede boşandı. 19 yıldır evli olan çiftin anlaşmalı olarak boşandığı biliniyor.

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizide rol alan Ebru Cündübeyoğlu, eşiyle bir süredir gözlerden uzakta yaşıyordu. Magazin gündeminde boy göstermeyi tercih etmeyen ünlü çiftin 19 yıllık evliliğini sessiz sedasız bitirmesi hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Çiftin bu evlilikten 2005 yılında dünyaya gelen Duru adında bir kızları bulunuyor. 

Ebru Cündübeyoğlu 19 yıllık evliliğini tek celsede bitirdi: Sessiz sedasız ayrılık

ANLAŞMALI ŞEKİLDE BOŞANDI

1993 tarihinde katıldığı güzellik yarışmasında Türkiye güzeli seçilen ve ardından oyunculuk kariyerini geliştirerek birçok sinema ve tiyatroda kendini gösteren ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, 2003 yılında Güçlü Mete ile dünya evine girmiş, 2005 yılında kızlarını kucağına almıştı. 19 yıldır evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çift, yollarını ayırmaya karar verdi. Çiftin boşanma​ davası önceki gün Büyükçekmece Aile Mahkemesi'nde görüldü. Başarılı oyuncu Ebru Cündübeyoğlu ile güçlü Mete anlaşmalı olarak boşandı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...