Tgrt Haber

Ebru Gündeş ve Yaşar İpek'in aşk iddialarına ilk açıklama

04 Ocak 2022 17:12
Ebru Gündeş ve Yaşar İpek'in aşk iddialarına ilk açıklama

Şarkıcı Ebru Gündeş ile Yaşar İpek'in aşk yaşadığı iddiaları yeni yılın en önemli magazin gündemi haline geldi. Dedikodular hızla yayılırken konuya ilişkin ilk açıklama sosyal medya hesabından Gündeş'in gönderilerine beğeni ve yorum yağdıran İpek'ten geldi.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile Yaşar İpek'in aşk yaşadığı iddiaları, magazin gündemine bomba gibi düştü. 2022'nin ilk dedikodularından olan herkesi şaşırtan iddiaların ardından ilk açıklama şarkıcı İpek'ten geldi. Daha önce kendisi gibi şarkıcı olan Seren Serengil ile bir evlilik yapan ancak bu evliliği 1 yıl süren Yaşar İpek, açıklamasıyla iddialara son noktayı koydu.

PAYLAŞIMLARINI YORUM VE BEĞENİ YAĞMURUNA TUTTU

Yaşar İpek ile Ebru Gündeş'in aşk yaşadığı iddiaları magazin gündeminde kısa sürede yayılırken konuyla ilgili ilk açıklama İpek'ten geldi. 2010 yılında iş insanı Reza Zarrab ile hayatını birleştiren ve bu evliliğinden bir kızı olan Ebru Gündeş ile aşk yaşadığı öne sürülen Yaşar İpek, Bilal Özcan'a konuşarak aşk idddialarını yalanladı. 

Ebru Gündeş ve Yaşar İpek'in aşk iddialarına ilk açıklama

 

2022'nin ilk günlerinin en çok ses getiren dedikodusuna ise İpek'in Ebru Gündeş'in paylaşımlarına yorum yapması ve beğeni yapması sebep gösterilmişti.

"3-4 KERE GÖRDÜM O DA SAHNEDE"

İddiaları kesin bir dille yalanlayan Yaşar İpek, Gündeş ile yakın olmadığını ve onu hayatında sadece 3-4 kez gördüğü söyledi. İpek açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Söz konusu değil böyle bir şey. Ebru Gündeş'i hayatım boyunca 3-4 kere gördüm, o da sahnede" dedi.

Ebru Gündeş ve Yaşar İpek'in aşk iddialarına ilk açıklama

YAŞAR İPEK KİMDİR?

Yaşar İpek, 1980 yılında dünyaya geldi. Aslen Diyarbakırlı olan Yaşar İpek, 5 yaşında ailesi ile birlikte İstanbul’a göç etti. 1986 yılında Öksüzler, 1988 yılında Acı ve yine aynı yıl Es Deli Rüzgar isimli Sinema filmlerinde rol aldı. Rol aldığı filmlerde Emrah’ın küçüklük karakterini canlandıran. Günümüzde ise bir çok albümün altına imzasını atan sanatçı piyano çalmakta ve kendi bestelerini yazmaktadır. Bugüne kadar Aşkım, Okul Bitince, Yanlışa Af Yok, Arada Bir, Kapı Zili, Sus ve Allah Var isimli albümleri müzik piyasasındaki yerini aldı.

EBRU GÜNDEŞ KİMDİR?

Konfeksiyon işçisi iken Neşe Demirkat ile tanışan Gündeş, Koral Sarıtaş ile Selçuk Tekay'ın bulunduğu Marş Müzik Yapım ile anlaşır. Gündeş, albüm hazırlıklarına başlamadan önce Emel Sayın'a vokalistlik yapmıştır. İlk evliliğini 16 yaşındayken Hamdi Vardar ile, ikinci evliliğini de 2002 yılında avukat Ömer Durak ile yapan Gündeş, 2010 yılında İran Azerisi iş adamı Rıza Sarraf'la evlenmiştir. 15 Ekim 2011'de kızı Alara doğmuştur. 2013 yılından itibaren O Ses Türkiye adlı yarışmada jüri üyeliğini yürüten Gündeş, 2016 yılında jüri üyeliğinden ayrılmıştır. 2020'de Seda Sayan'ın jüri üyeliğinden ayrılması üzerine Gündeş tekrar jüri üyeliğine geri dönmüştür.

 

 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...