Tgrt Haber

Ebru Şallı kaybettiği oğlunun odasını 3 yıl sonra ilk kez depremzedeler için açtı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Mart 2023 13:59 - Güncelleme : 28 Mart 2023 15:19
Ebru Şallı kaybettiği oğlunun odasını 3 yıl sonra ilk kez depremzedeler için açtı!

3 yıl önce 9 yaşındaki oğlu Pars’ı lenf kanseri nedeniyle kaybeden pilates eğitmeni Ebru Şallı, oğlunun odasına üç yıl sonra ilk kez girdi. Bu kararı depremde annesiz kalan minikler için verdiğini belirten Şallı, “Onlar için elimden ne geliyorsa yapmalıyım” diyerek oğlunun eşyalarını afet bölgesine gönderdi.

Ünlü model ve pilates eğitmeni Ebru Şallı​, önceki gün İstinye’de objektiflere takıldı. Tüm Türkiye’yi sarsan deprem​ felaketinden derinden etkilendiğini belirten Şallı, "Üç hafta hiç kendime gelemedim. Ben zaten ağır şeyleri kaldıramıyorum artık; hele ki çocuklar söz konusu olduğunda... Melatonin alıp, nefes çalışmaları gibi şeyler yapıyorum." ifadelerini kullandı.

Ebru Şallı kaybettiği oğlunun odasını 3 yıl sonra ilk kez depremzedeler için açtı!

“KIZININ ELİNİ BIRAKMAYAN O BABA GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİYOR”

2020 yılının Nisan ayında 9 yaşındaki küçük oğlu Pars’ı lenfoma​ kanserinden kaybederek büyük bir acı yaşayan Ebru Şallı, depremde evlatlarını kaybeden aileleri görünce yaşadığı duyguları şöyle ifade etti: "Enkaz altında can veren kızının elini bırakmayan o babanın görüntüsü hiç gözümün önünden gitmiyor. Herkes dışarıdan ahkam kesiyor, konuşuyor, anlatıyor ama o adamı kimse anlayamaz." Depremin ardından eşi ve ailesiyle depremzedeler için elinden geleni yaptığını da söyleyen Ebru Şallı, oğlu Pars’ın eşyalarını bağışladığını gözyaşları içerisinde anlattı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...