Tgrt Haber

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un Kuveytlilere olan borcunu Nihat Özdemir ödedi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
05 Ekim 2022 10:42 - Güncelleme : 05 Ekim 2022 11:16
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un Kuveytlilere olan borcunu Nihat Özdemir ödedi!

Kuveyt’te büyük yatırımları bulunan eski Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Kuveyt’te bulunan Kuveyt Öksüzler Vakfı'nı 20 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un borcunu Türkiye ile Kuveyt arasındaki ilişkilerin bozulmaması için ödedi.

2019 yılında eski manken Ebru Şallı​ ile evlenen iş insanı Uğur Akkuş’un ismi evlilikten kısa bir süre sonra dolandırıcılık​ iddialarına karıştı. İddiaya göre Kuveyt Öksüzler Vakfı'nı yaklaşık 20 milyon dolar dolandıran Akkuş’u Kuveyt Emiri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şikâyet etti ve hakkında haciz işlemleri başlatıldı.

KUVEYT’TE YATIRIMLARI BULUNAN NİHAT ÖZDEMİR, 20 MİLYON DOLARLIK BORCU ÜSTLENDİ

Kuveyt Emiri'nin yakın akrabalarının da olduğu Kuveyt Öksüzler Vakfı'nı yaklaşık 20 milyon dolar dolandırdığı ileri sürülen Uğur Akkuş​'un 20 milyon dolarlık borcunu eski Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ödedi. Kuveyt ile Türkiye arasındaki ilişkilerin bozulmasını istemeyen Özdemir, yargılanmaların sonuçlarını beklemeden borcun tamamını ödedi. Yargılanmanın sonucunda Uğur Akkuş'un dolandırdığı ileri sürülen 20 milyon doların tahsili durumunda Kuveyt, Nihat Özdemir'in parasını iade edecek.

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un Kuveytlilere olan borcunu Nihat Özdemir ödedi!

UĞUR AKKUŞ YARGILANIYOR

Eski manken Ebru Şallı ile 3 yıldır evli olan Uğur Akkuş, Kuveytli iş insanlarını dolandırdığı iddiasıyla yargılanıyor. Akkuş'un Kuveyt Öksüzler Vakfı adına çalışan şirkete Çeşme'deki bir araziyi helikopterle gösterip hayali olarak sattığı ileri sürüldü. Mahkeme kararıyla Uğur Akkuş'un evi ile ofisine haciz gittiği belirlendi.  

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...