Tgrt Haber

Ebru Yaşar kendini ödüllendirmek için yat aldı! Fiyatını duyan kazancını merak etti…

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
12 Ağustos 2023 14:24 - Güncelleme : 12 Ağustos 2023 15:57
Ebru Yaşar kendini ödüllendirmek için yat aldı! Fiyatını duyan kazancını merak etti…

Şarkıcı Ebru Yaşar, ailesiyle birlikte mavi tura çıktı. Konser maratonuna başlayan şarkıcının aldığı yatın fiyatı dudak uçuklattı.

Sahnelerin başarılı isimlerinden Ebru Yaşar, yaz sezonunda da konser maratonunu devam etti. Sahnelerine ara veren şarkıcı ailesiyle birlikte mavi tura çıktı. Yaşar, sahibi olduğu yata meğerse servet ödemiş. 

EBRU YAŞAR'IN YATININ DEĞERİ 500 MİLYON TL 

Mynet'te yer alan habere göre; 2015 yılında Necat Gülseven ile evlenen Ebru Yaşar'ın bu evlilikten ikiz çocukları bulunuyor.  Eşi ve çocuklarıyla mavi tura çıkan şarkıcının tatil sonrası yoğun konser takvimiyle sahnelere hızlı bir geri dönüş yapması bekleniyor. Ebru Yaşar, tatil için kendini ödüllendirdi ve 500 milyon TL değerinde lüks bir yat​ satın aldı.

600 metrekare alana sahip olduğu öğrenilen ve 4 katlı olan yatta ayrıca 5 lüks VIP oda bulunuyor.

Ebru Yaşar kendini ödüllendirmek için yat aldı! Fiyatını duyan kazancını merak etti…

EBRU YAŞAR TATİL SONRASI KONSER MARATONUNA BAŞLAYACAK 

Eşi ve çocuklarıyla mavi tura çıkan şarkıcının tatil sonrası yoğun konser takvimiyle sahnelere hızlı bir geri dönüş yapması bekleniyor.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Vural14 Ağustos 2023 13:28

Ne kadar vergi ödemiş ona bakın bi.

Sonraki Haber Yükleniyor...