Tgrt Haber

Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Muhabir Online
06 Ekim 2023 09:31 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 09:31
Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

2021 yılında evlenen oyuncu çift Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu’nun 2. bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Zeynep adında kızları olan çiftin erkek bebek beklediği iddia edildi.

2022 yılında kızları Zeynep’i kucaklarına alan çift, 2. çocuk haberiyle sevindirdi. Gözlerden uzak bir yaşam süren çiftin bebeklerinin cinsiyetinin erkek olacağı iddia edildi.

TANER ÖLMEZ VE ECE ÇEŞMİOĞLU'NUN BEBEĞİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Biran Damla Yılmaz ile beraber Barış Telli’nin hayatının anlatıldığı filmde başrol oynayacak Taner Ölmez, 2021 yılında kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile evlendi. Zeynep​ adında kızları bulunan çiftten bir güzel haber daha geldi. 2. Kez hamile olan Çeşmioğlu’nun bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğu öne sürüldü.

Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

BİRAN DAMLA YILMAZ, TANER ÖLMEZ HAKKINDA KONUŞTU 

Birsen Altuntaş’ın röportaj yaptığı Biran Damla Yılmaz, Taner Ölmez ile ilgili sorulara da cevap verdi. Altuntaş’ın “Taner Ölmez 2. Kez baba olacak iddiaları dolaşıyor, doğru mu?” sorusuna “Taner beni öldürecek. Evet. Allah analı babalı büyütsün” diyerek çifte yakın isimden hamilelik haberleri de doğrulanmış oldu.

Kaynak: Muhabir Online
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...