Tgrt Haber

Ece Erken cinayet görüntülerinin paylaşılmasına isyan etti: Nasıl bu kadar acımasızsınız?

02 Şubat 2022 11:30 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 13:30
Ece Erken cinayet görüntülerinin paylaşılmasına isyan etti: Nasıl bu kadar acımasızsınız?

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölüm anına ilişkin görüntülerin paylaşılmasına Ece Erken isyan etti. Erken, ‘Nasıl bu kadar acımasızsınız? Kızlarını, beni, sevenlerini neden düşünmüyorsunuz? Neden!” dedi.

İstanbul Bakırköy’de bir restorantta uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Beşiktaş’ın eski yönetici ve ünlü sunu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, öldürülmüştü. Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili yeni görüntülerin ortaya çıktı. Birçok haber sitesinin manşetinden yer alan görüntüler sosyal medya platformlarından da paylaşıldı.

Ece Erken, cinayeti anını gösteren görüntülerin bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada paylaşılmasına isyan etti.

“NASIL BU KADAR ACIMASIZSINIZ?”

Ece Erken İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda “Cinayetin yeni görüntüleri net görüntülerini vermek nedir? Niye? Nasıl yayınlayabiliyorsunuz? Nasıl bu kadar acımasızsınız? Kızlarını beni sevenlerini neden düşünmüyorsunuz? Biz nasıl bu görüntülerle yaşayacağız? Neden acımıza acı katıyorsunuz? Görüntü yerine haberler de neden kaçak olan katillere Seccad Yeşil ve Serkan Dakman’a yer vermiyorsunuz?” dedi.

Erken Twitter'dan yaptığı diğer bir paylaşımda ise "Net görüntüler nasıl elinize geçiyor?" diyerek görüntülerin yayınlanmasına isyan etti.

Ece Erken cinayet görüntülerinin paylaşılmasına isyan etti: Nasıl bu kadar acımasızsınız?

“O GÖRÜNTÜLER NASIL ELİNİZE GEÇTİ?”

Ece Erken twitter hesabından yaptığı açıklamada ise ‘Yeni, net görüntüler nasıl elinize geçiyor? Hadi geçti neden yayınlıyorsunuz? Neden acımıza acı katıyorsunuz? Kaçak katil Seccad Yeşil ve Serkan Dakman’ı yakalamak yerine haber yapmak yerine neden bu görüntülerle bizi bir kez daha öldürüyorsunuz? Neden!’ diyerek adeta isyan etti.

KATİL ZANLISINDAN İLK SİNYAL!

Öte yandan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldüren infaz timinde olan Seccad Yeşil'in şüpheliler arasında adının geçmesinin ardından sosyal medya paylaşımı dikkat çekti. Sunucu Ece Erken ile eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 28 Haziran 2021'de evlendiklerini duyurmalarının ardından katil zanlılarından Seccad Yeşil'in aynı tarihte yaptığı ve son paylaşımı olan bir fotoğraf ortaya çıktı. Siyah fon üzerinde 'ALLAH BÜYÜKTÜR' yazısıyla yaptığı paylaşımdan bir daha sosyal medya hesabında paylaşım yapmamış olan Seccad Yeşil'den günler sonra ilk sinyal geldi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...