Tgrt Haber

Nafaka sebebiyle davalık olmuştu… Ece Erken’den eski eşine zehir zemberek sözler!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Ağustos 2023 10:43 - Güncelleme : 15 Ağustos 2023 11:10
Nafaka sebebiyle davalık olmuştu… Ece Erken’den eski eşine zehir zemberek sözler!

Ünlü sunucu Ece Erken, eski eşi ve çocuğunun babası Serkan Uçar’la oğluna nafaka ödemediği gerekçesiyle davalık olmuştu. Uçar’dan aldığı bir mesajla öfkelenen Erken, çocuğunun masraflarını karşılamadığını ve ilgilenmediğini iddia ederek "Vicdanlı adamlardan çocuk yapın" dedi.

Ece Erken​, 2014 yılında evlendiği Serkan Uçar’dan 2015 yılında çekişmeli şekilde ayrılmıştı. 7 ay evli kaldığı çocuğunun babası Serkan Uçar'la çocuğuna nafaka​ ödemediği gerekçesiyle davalık olan Erken, Uçar'dan aldığı "Yeni Ferrari aldım seni gezdireyim" mesajıyla çılgına döndü. Erken "Herkes baba olur ama babalık yapamaz" dedi.

"OĞLUM, BABANIN NE DEMEK OLDUĞUNU ŞAFAK'TAN ÖĞRENDİ"

Eymen adındaki oğlunun nafakasını ödemediği için eski eşiyle davalık olan Ece Erken, Instagram hesabından şu sözlerle isyan etti: "Konuşmayayım diyorum, dayanamıyorum yine. Babanın ne demek olduğunu eşim Şafak'tan öğrenen oğlum (ki hala Şafak diye sayıklar) 6 bin lira nafakayı icrayla veren, hiçbir şeyine müdahil olmayan biyolojik babası aylar sonra arıyor, 'Ferrari aldım gel seni gezdireyim' diyor. Fıkra bu kadar. Herkes baba olabilir ama herkes babalık yapamaz. Vicdanlı adamlardan çocuk yapın." 

Nafaka sebebiyle davalık olmuştu… Ece Erken’den eski eşine zehir zemberek sözler!

EŞİNİN ÖLÜMÜYLE YIKILMIŞTI 

2015 yılında Serkan Uçar ile boşanan Ece Erken 2021 yılında Şafak Mahmutyazıcıoğlu​ ile nikah masasına oturdu. Ancak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz sene husumetli olduğu kişiler tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Eşinin ölümüyle yıkılan Erken ise oğluyla sakin bir hayat yaşıyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...