Tgrt Haber

Ece Uslu’dan rol arkadaşı Hilal Altınbilek’e övgü dolu sözler

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
01 Şubat 2024 16:36 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 16:37
Ece Uslu’dan rol arkadaşı Hilal Altınbilek’e övgü dolu sözler

Şahane Hayatım dizisine 4 bölümlük dahil olan oyuncu Ece Uslu, daha önce Karagül dizisinde de birlikte rol aldığı Hilal Altınbilek’i öve öve bitiremedi.

Başrolünde Hilal Altınbilek​ ve Onur Tuna’nın yer aldığı Şahane Hayatım​ dizisine 4 bölümlük katılan Ece Uslu, dün yayınlanan yeni bölümle ekibe veda etti. Teşekkür yazısı paylaşan Uslu, rol arkadaşı Hilal Altınbilek'i de öve öve bitiremedi. 

"HİLAL KENDİNİ GELİŞTİREN BİR ARKADAŞIM"

Ece Uslu, Şahane Hayatım'daki rol arkadaşı Hilal Altınbilek hakkında; “Hilal, Karagül'de çok beğendiğim, yetenekli bir oyuncuydu. Şu an tekrar onun setinde onunla birlikte çalışmak beni ayrıca mutlu etti. Hilal yeteneğinin dışında kendini de geliştiren bir oyuncu arkadaşım, genç ve güzel bir yetenek. Çok daha başarılı olacağına da inanıyorum." diyerek rol arkadaşını öve öve bitiremedi. 

Ece Uslu’dan rol arkadaşı Hilal Altınbilek’e övgü dolu sözler - 1. Resim

"TEK BİR KÖTÜ YORUM YOKTU"

Sosyal medya hesabından Şahane Hayatım ekibine teşekkür eden Ece Uslu, "Ece AĞAZADE benim çok keyif aldığım bir karakter oldu. Sizler de çok sevdiniz biliyorum, aldığım yorumlarda gördüm hepsini. Tek bir kötü yorum yoktu. Ne mutlu! İzleyicilere, yorumlara, sahiplenişinize, gösterdiğiniz kocaman sevginize ve tabii ki. Yönetmenlerime ve tabii ki sette çalıştığım TÜM ekip arkadaşlarıma. Hepiniz ayrı ayrı dünya tatlısıydınız ve harika geçen 4 bölüm çektik sizlerle. Harika projelerde tekrar birlikte olmak ümidiyle hepinize kocaman sarılıyorum" sözleriyle ekibe veda etti.  Ece Uslu’dan rol arkadaşı Hilal Altınbilek’e övgü dolu sözler - 2. Resim

veda mesajı yay

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...