Tgrt Haber

Eda Ece, Aslı Enver'den kurs alıyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
01 Şubat 2024 11:24 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 11:31

6 aylık hamile olan oyuncu Eda Ece, oynadığı reklam filminin lansmanında yeni anne olan Aslı Enver’den annelik dersleri aldığını açıkladı.

Yasak Elma'nın final yapmasının ardından Buğrahan Tuncer​ ile evlenen Eda Ece​, altı aylık hamile. Dizilere ara veren oyuncu reklam çekimlerine ise devam ediyor. Muhabirlerin sorularını cevaplayan Ece, hamilelik​ konusunda yeni anne olan Aslı Enver​'e akıl danıştığını anlatan oyuncu, 'Aslı'dan kurs alıyorum' dedi. 

ASLI ENVER'DEN KURS ALIYOR 

Kızı olacağını duyuran Eda Ece, nisan ayının sonunda doğum yapacak. Kızına isim arayışlarının devam ettiğini belirten Ece, çocuğunu bakıcı olmadan kendisinin büyüteceğini açıkladı. Yeni anne olan ve komşusu olan Aslı Enver’den annelik dersleri aldığını anlatan sempatik oyuncu Eda Ece, “Şu an Aslı’dan kurs alıyorum… Çok yakın oturuyoruz kendisiyle… Eşlerimiz de arkadaş oldu. Onun bebeği de çok tatlı… Ondan kurs alıyorum… Bilen insan anlıyor…” dedi.

Eda Ece, Aslı Enver'den kurs alıyor - 1. Resim

Eda Ece, Aslı Enver'den kurs alıyor - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...