Tgrt Haber

Ediz Hun’un yılanlı pozu takipçilerini korkuttu! Binlerce yorum peş peşe geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
11 Ekim 2023 16:31 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 16:31
Ediz Hun’un yılanlı pozu takipçilerini korkuttu! Binlerce yorum peş peşe geldi

Yeşilçam’ın usta ismi 82 yaşındaki Ediz Hun’un piton yılanıyla verdiği poz takipçilerini korkuttu. Prag gezisinde çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan usta sanatçı, binlerce yorum aldı.

Tatlı Meleğim, Güllü ve Çile gibi çok izlenen filmlerde başrolde yer alan Ediz Hun, ilerlemiş yaşına rağmen yaşam enerjisiyle takdir topluyor. Usta oyuncu​, gezisi sırasında piton yılanıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

EDİZ HUN TAKİPÇİLERİNİ KORKUTTU 

82 yaşındaki usta oyuncu Ediz Hun, Prag seyahatinde paylaştığı yılanlı pozlarla dikkat çekti. Sarı bir piton yılanını boynuna asan oyuncu, “Gayet iyiyim… :) Prag’dan Selamlar… Golden Python… Tok olduğu zaman agresif değildir. Hiçbir riski yok.” notunu da düştü.

Ediz Hun

YORUMLAR PEŞ PEŞE GELDİ 

Ediz Hun’un takipçileri sanatçının cesaretine yorum yağdırdı. “ Cesaretinize hayranız” Hayat enerjiniz hiç bitmiyor. Maşallah”, “Biyolog olunca her canlıya hakimsiniz tabii” mesajları oyuncunun sayfasında yer aldı.

 

 

Kaynak: birsenaltuntaş.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...