Tgrt Haber

Efe Önbilgin'den Deniz Akkaya iddiaları! "Velayet için nafaka pazarlığı yaptı"

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
29 Temmuz 2024 09:34 - Güncelleme : 29 Temmuz 2024 09:34
Efe Önbilgin'den Deniz Akkaya iddiaları! "Velayet için nafaka pazarlığı yaptı"

Deniz Akkaya’nın kızıyla yaşadığı problemler sonrası Sosyal Hizmetler Kurumu A.Ö.Yü baba Efe Önbilgin’e verdi. Deniz Akkaya hakkında konuşan Efe Önbilgin, kızına aldığı ziynet eşyalarını Akkaya'nın sattığını iddia etti. İlk kez velayet davası hakkında da konuşan Önbilgin, “Akkaya ödenmemiş nafakaları ödersem velayeti vereceğini söyledi.” dedi.

Deniz Akkaya​, kızının şiddetine maruz kaldığını sosyal medyadan yayınladığı videoyla paylaşmıştı. Sosyal Hizmetler’de kalmaya başlayan A.Ö.’nün velayeti için baba Efe Önbilgin ise dava açtı. İlk kez velayet davası hakkında konuşan Önbilgin, kızının velayetini almak için Deniz Akkaya'nın ödenmemiş nafakaları ödeme şartı koyduğunu belirtti. 

DENİZ AKKAYA, VELAYET DAVASI İÇİN EFE ÖNBİLGİN'E TEK BİR ŞART SUNDU 

Günaydın'ın haberine göre; Efe Önbilgin, nafaka​ hakkındaki sorulara, Deniz Akkaya'nın Ayşe​'nin mayolu fotoğraflarını paylaşmasıyla aralarındaki protokolü bozduğunu ve nafaka ödemediğini belirtti. Önbilgin kızının velayetini almak için ise Akkaya'nın ödenmemiş nafakaları ödediği taktirde kızının velayetini verebileceğini söylediğini belirtti. Önbilgin, kızının pazarlık konusu olmasını istemediği için bu teklifi reddettiğini anlattı.

Efe Önbilgin'den Deniz Akkaya iddiaları!

KIZINA ALDIĞI ZİYNET EŞYALARININ SATILDIĞINI ÖNE SÜRDÜ 

Önbilgin'in 7 Haziran'da Sosyal Hizmetler'de yapılan görüşmedeki ifadeleri ortaya çıktı. Kızını 4 yaşından sonra göremediğini belirten Efe Önbilgin, Akkaya'ya iki araba, kızına da ziynet eşyaları aldığını ancak Akkaya'nın bunları sattığını anlattı. Önbilgin zaman içerisinde taleplerin artmasından rahatsızlık duyduğu gerekçesiyle yurt dışına taşındığını, kızı ile 2020'ye kadar görüşemediklerini ifade etti.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...