Tgrt Haber

Eğlencenin ayarını kaçıran Aleyna Tilki’nin olaylı gecesi! Otelden kapı dışarı edildi…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
03 Ağustos 2023 09:33 - Güncelleme : 03 Ağustos 2023 10:13
Eğlencenin ayarını kaçıran Aleyna Tilki’nin olaylı gecesi! Otelden kapı dışarı edildi…

Arkadaşlarıyla eğlenmek için bir otelde parti düzenleyen şarkıcı Aleyna Tilki, yüksek sesten rahatsız olan komşuların şikâyeti üzerine mekân sahibiyle tartışma yaşadı. Tilki’nin odanın boşaltılmasını isteyen mekân sahibine; "Parasını verdim, kime ne" dediği iddia edildi.

Güçlü sesiyle küçük yaşta şöhreti yakalayan şarkıcı Aleyna Tilki​, şarkılarından çok özel hayatı ve yaptıklarıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak 6 kişilik arkadaş grubuyla bir otelde parti​ düzenleyen Tilki, yüksek ses ve gürültüden rahatsız olan komşuların şikâyeti üzerine otel​ sahibiyle tartışma yaşadı. Mekânın sahibine "Parasını verdim, kime ne" dediği iddia edilen Tilki ve arkadaşları tartışmanın oteli terk etmek zorunda kaldı.

GECE YARISI OTELDE PARTİ

Konser ve şarkı çalışmalarından dolayı sık sık Türkiye'ye gelen Aleyna Tilki geçen akşam 6 kişilik arkadaş grubu ile Cihangir​'deki bir otelde Parti verdi. Gece yarısı 2'de başlayan partinin yüksek sesinden dolayı çevredeki komşular rahatsız oldu. Uyarılara aldırış etmeyen şarkıcı, eğlenmeye devam etti. 

Eğlencenin ayarını kaçıran Aleyna Tilki’nin olaylı gecesi! Otelden kapı dışarı edildi…

"PARASINI VERDİM KİME NE"

Çevredekilerin mekân sahibine ulaşması sonucu ünlü şarkıcının odasının boşaltılması istendi. İddiaya göre Tilki, "Parasını verdim, kime ne" dedi. Kısa bir tartışmanın ardından Aleyna Tilki ve arkadaşları oteli terk etmek zorunda kaldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...