Tgrt Haber

Ego setinde bir kriz daha! Alperen Duymaz'ın tavrı Melisa Aslı Pamuk'u çileden çıkardı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
26 Nisan 2023 08:36 - Güncelleme : 26 Nisan 2023 17:54
Ego setinde bir kriz daha! Alperen Duymaz'ın tavrı Melisa Aslı Pamuk'u çileden çıkardı!

Daha önce Ego setinde krizler yaşandığına dair haberler gün yüzüne çıkmıştı. Başrol oyuncusu Alperen Duymaz'ın sahnesinin çekimine gelmediği ve çekimlerin iptal olduğu ileri sürüldü. Diğer oyuncularında bu durumdan çok rahatsız olduğu öne sürülürken, Duymaz'dan yeni bir açıklama geldi.

Her hafta Pazar günü saat 20:00 'de yayınlanan Ego dizisi son olarak 10. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin ilk bölümlerinde başrol oyuncusu Alperen Duymaz​'ın sete geç gelmesi Melisa Aslı Pamuk​'u bir hayli sinirlendirmişti. Alperen Duymaz​ hakkında ortaya yeni bir iddia atıldı. 

ÇEKİMLERE KATILMAMASI KRİZE NEDEN OLDU!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Başrolünde Alperen Duymaz​ ve Melisa Aslı Pamuk​'un yer aldığı Ego dizisinin setinde yeni bir kriz yaşandı. Duymaz'ın önceki gün yapılacak olan çekime gitmediği ve set çalışanlarını saatlerce beklettiği iddia edildi. Set bu sebeple ara verdi ve oyuncuların sinirleri gerildi. 

Ego setinde bir kriz daha! Alperen Duymaz'ın tavrı Melisa Aslı Pamuk'u çileden çıkardı!

ALPEREN DUYMAZ​'DA İDDİALARA CEVAP GELDİ

Daha öncede sette rol arkadaşı Melisa Aslı Pamuk​'la tartışan Alperen Duymaz​'ın dizinin ilk yönetmeni Doğa Can Anafarta'yla anlaşamadığı, bu yüzden Anafarta'nın işi bıraktığı yerine Şenol Sönmez'in geldiği biliniyor. Ego dizisinde yaşanan yeni kriz sonrası Alperen Duymaz​'dan açıklama geldi. Duymaz, "Kendimi ifade etmem gerektiğini hissettim. Yine…. Zaten setteydim, ilk sahnemi çektikten sonra 2.sahnemi çekmek üzere sete gittim ama karakterin sürekli değişen motivasyonunun yarattığı stresi hissettiğim için provaya devam edemeyeceğimi fark ettim, herkesten özür dileyerek karavana gidiyor olduğumu söyledim. Sonra setin paydos verdiğini öğrendim. Bu yanlış haberin doğrusunu bildirerek gündemi meşgul ettiğim için mahcup ve üzgünüm" ifadelerini kullandı.

EGO DİZİSİ 11. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...