Tgrt Haber

Üç Kuruş dizisinde beklenmedik son: Final yapacak

27 Mart 2022 14:42 - Güncelleme : 27 Mart 2022 15:01
Üç Kuruş dizisinde beklenmedik son: Final yapacak

Show TV'nin sevilen dizisinin fişi çekildi. Ekran macerasına büyük bir iddiayla başlayan Üç Kuruş dizisi için bu sezon sonu final kararı aldığı iddia edildi.

Show TV’nin büyük beğeni toplayan dizisi Çukur’a alternatif olarak gösterilen, ekran macerasına büyük bir iddiayla başlayan Üç Kuruş dizisinden kötü haber geldi.

Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrolleri paylaştığı Üç Kuruş dizisi Roman mahallesinde geçen bir hikayeydi. Sezona iyi bir başlangıç yapan dizi, ilerleyen bölümlerde irtifa kaybetti.

Üç Kuruş dizisinde beklenmedik son: Final yapacak

HEDEFLENEN BAŞARIYI GÖSTEREMEDİ

Reyting listelerinde hedeflenen başarıyı gösteremeyen dizinin sezon sonuna kadar süreceği konuşuluyor.

Televizyon Gazetesi’nin haberine göre, Üç Kuruş’un sayılı bölümü kaldı. Ay Yapım imzası taşıyan dizi sezon sonunda final yapacak.

Üç Kuruş dizisinde beklenmedik son: Final yapacak

23 MAYIS'TA EKRANLARA VEDA EDECEK

Üç Kuruş dizisinin 23 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 28. Bölümüyle ekranlara veda etmesi bekleniyor. Öte yandan dizinin yapım şirketinden konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...