Tgrt Haber

Emel Sayın geçmişe gitti… ‘Ne güzelmişim’ diye paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
05 Eylül 2023 13:52 - Güncelleme : 05 Eylül 2023 14:17
Emel Sayın geçmişe gitti… ‘Ne güzelmişim’ diye paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı!

Ünlü sanatçı Emel Sayın, yıllar önce çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Usta sanatçının fotoğrafı yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Yılların eskitemediği ses Emel Sayın, nostaljik paylaşımıyla gündem oldu. Gençlik​ yıllarında çekilen bir fotoğrafını yayımlayan usta isim "Meğer ne güzelmişim" ifadelerini kullandı. 

Emel Sayın geçmişe gitti… ‘Ne güzelmişim’ diye paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı!

“MEĞER NE GÜZELMİŞİM”

Henüz 17 yaşındayken sahneye çıkan, 1970'de 'Eyvah' filmi ile sinema kariyerine adım atan, 1971'de ilk albümünü müzikseverlerle buluşturan Emel Sayın gençlik fotoğrafını paylaştı. Gençlik dönemlerinde çekilen fotoğrafı ile takipçilerini adeta büyüleyen sanatçı, gönderisine "Meğer ne güzelmişim" notunu düştü.

Emel Sayın'ın kısa sürede yoğun ilgi gören fotoğrafına; Filiz Akın​, Serkan Altunorak, Ali Sunal, Onur Büyüktopçu, Seda Sayın ve Göksel gibi ünlü isimler yorum yaptı. Sayın'a "Hâlâ çok güzelsiniz" yorumları yağdı. Ünlü sanatçı gözlerinin renginden dolayı sinema dünyasında 'Mavi Boncuk' diye de biliniyordu. 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...