Tgrt Haber

Emre Altuğ'dan estetik açıklaması: Bence çok doğru şeyler değil

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
20 Ocak 2024 17:20 - Güncelleme : 20 Ocak 2024 17:22
Emre Altuğ'dan estetik açıklaması: Bence çok doğru şeyler değil

Yalı Çapkını dizisinde oynadığı Orhan karakteriyle adından söz ettiren Emre Altuğ, Rafet El Roman ve Gökhan Özen'in estetikleri hakkında konuşarak, “İhtiyaç hissedersem yaptırırım” dedi.

Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın yüzündeki değişim sonrası ‘estetik’ iddiaları sosyal medyayı salladı. Çocuklarıyla görüntülenen Altuğ, estetik​ soruları karşısında, “İhtiyaç hissedersem yaptırırım.“ diyerek açık kapı bıraktı.

"BENDE ESTETİK YOK"

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; "Bende estetik yok" diyen Emre Altuğ; "Herkes nasıl mutluysa öyle yaşar. Bence karışmaya hakkımız yok bu duruma. Şu ana kadar bir ihtiyaç hissetmedim ama ihtiyaç hissedersem yaptırırım. Oyuncu​ için bence çok doğru şeyler değil. Oyuncular yüzleri ile mimikleri ile bir performans sergiliyorlar. Onun da birtakım yolları ve dozajı var bence. Rahmetli annem ile babamın bana bıraktığı bir mirastır şu anki durumum. Yaşımı oynamak için biraz çaba gösteriyorum" ifadelerini kullandı.

Emre Altuğ'dan estetik açıklaması: Bence çok doğru şeyler değil

"HAYLAZ BİR ÇOCUKTUM"

Lise yıllarında haylaz olduğunu dile getiren Emre Altuğ; "Ders konusunda benden çok çok iyi çocuklar. Biz lise zamanlarında biraz haylazdık. Biraz da benim o zamandan başlayan müzik ve tiyatro sevdam olduğu için dersler biraz geri planda kalmıştı" dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...