Tgrt Haber

Emre Altuğ'dan oğullarıyla birlikte eğlenceli dans!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
19 Ağustos 2024 16:09 - Güncelleme : 19 Ağustos 2024 16:10

Yalı Çapkını dizisinde Orhan karakteriyle rol alan Emre Altuğ, oğulları Kuzey ve Uzay’la yeni şarkısı 'Aşk Bence' eşliğinde eğlenceli video yayınladı.

Yalı Çapkını dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Emre Altuğ​, yaz tatilini oğulları Uzay​ ve Kuzey​ ile geçiriyor. Tatilden karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Emre Altuğ​, iki oğluyla beraber yeni şarkısı eşliğinde dans​ etti. 

EMRE ALTUĞ​'DAN OĞULLARIYLA BİRLİKTE EĞLENCELİ VİDEO 

Geçtiğimiz günlerde Aşk Bence şarkısını dinleyicisiyle buluşturan Emre Altuğ​, yeni şarkısı eşliğinde oğulları Uzay​ ve Kuzey​ ile dans​ etti. Emre Altuğ​, "Biraz Pazar şımarıklığı. paylaşayım siz de biraz keyiflenin istedim" notuyla eğlenceli videosunu yayınladı. 

Emre Altuğ'dan oğullarıyla birlikte eğlenceli dans! - 1. Resim

EMRE ALTUĞ​ 55 YAŞINDA DAMAT OLDU 

Emre yeni şarkısının klibinde damatlık giyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Klibin konsepti, "nikah" olunca takipçileri Emre Altuğ​'un yaşına odaklanmıştı. Damatlık giyen 55 yaşında olan Emre Altuğ​, yorum yağmuruna tutulmuştu. 

Emre Altuğ'dan oğullarıyla birlikte eğlenceli dans! - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...