Tgrt Haber

Emre Kınay: Hiç keyfim yok, her yerden şehit haberleri geliyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
15 Ocak 2024 09:37 - Güncelleme : 15 Ocak 2024 09:39
Emre Kınay: Hiç keyfim yok, her yerden şehit haberleri geliyor

Cihangir’de görüntülenen oyuncu Emre Kınay, gelen sorular üzerine keyfinin olmadığını söyleyerek, “Her yerden şehit haberleri geliyor. Bu da bizim canımızı sıkıyor.” dedi.

Takvim'de yer alan habere göre; son olarak Dönence dizisinde rol alan oyuncuEmre Kınay​, gazetecilerle Cihangir’de karşılaştı. Keyifsiz olduğu gözlenen oyuncu, "Her yerden şehit haberleri geliyor. Bu da bizim canımızı sıkıyor. Barış dolu bir sene olsun" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

OYUNCULUĞUN YANI SIRA MÜZİKLE DE İLGİLENİYOR 

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de ilgilenen Emre Kınay, yeni projelerinin sorulması üzerine ise, "Hani eskiden 90'lık kaset doldururduk uzun Bodrum yollarına çıkardık işte öyle bir şey. 90'lık kaset diye başladık. 24 yıl sonra müziğe yeniden döndüm artık müzik​ yapıyorum. her cuma sahne alıyorum. Sesimi beğeniyorlar sahneme geliyorlarlar sağ olsunlar. Bunuda kendi tiyatromda yapıyorum." cevabını verdi.

Emre Kınay: Hiç keyfim yok, her yerden şehit haberleri geliyor

EMRE KINAY KİMDİR?

5 Mart 1970 doğumlu Emre Kınay, Yılan Hikâyesi dizisinde oynadığı "Erkan Ağa" ve Yeditepe İstanbul dizisinde canlandırdığı "Yusuf" karakterleri ile tanındı. Üç kız çocuğu babasını oynadığı ve başrolünü İclal Aydın ile paylaştığı İki Aile dizisi ile daha geniş çevrede tanınmıştır. Güneşi Beklerken, Sil Baştan, Ulan İstanbul, Yol Arkadaşım, Vurgun, Kırmızı Oda gibi yapımlarda da rol aldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...