Tgrt Haber

'En kötü restoran' seçilen Nusret, şubesini kapattı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: The Guardian
14 Haziran 2023 18:29 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 18:30
'En kötü restoran' seçilen Nusret, şubesini kapattı 

Türk girişimci Nusret Gökçe’nin pahalı fiyatları nedeniyle gündeme gelen New York’taki restoranı kapandı. Restoran geçtiğimiz günlerde 'ete çıplak elle dokunulduğu' gerekçesiyle sağlık soruşturması geçirmişti. 

Dünyanın birçok yerine restoran açan Nusret​, bu sefer restoran kapattı. Pahalı fiyatlarıyla sık sık gündeme gelen New York​ şubesindenki restoran kapandı. 

The Guardian’ın aktardığı habere göre, üç yıl önce ‘New York’un en kötü restoranı’ seçilen Nusret’in restoranı haziran ayı başında kapanmak zorunda kaldı. 

Salt Bae Burger’ın menüsünün, Gökçe’ye ait başka bir restoranda servis edileceği aktarıldı.

SORUŞTURMA GEÇİRMİŞTİ 

Restoran, New York Belediyesi Sağlık Departmanı tarafından ete 'çıplak elle' dokunduğu için sağlık soruşturmasına tabi tutulmuştu. Daha önce birçok kez eski çalışanlarının mobbing'e uğradıklarını açıkladığı ve suçladığı Gökçe'nin işletmesi, 'cinsiyetçilik' tartışmalarıyla da gündeme gelmişti. 

Nusret’in ABD’de Las Vegas, Dallas, Los Angeles ve Boston gibi şehirlerde de restoranı bulunuyor.

Son olarak ise Nusret’in İstanbul’da bulunan restoranındaki çalışanlar mobbinge uğradığını söylemiş ve haklarını hukuk yoluyla arayacaklarını açıklamıştı. 

 

Kaynak: The Guardian
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...