Tgrt Haber

En pahalı otelde kalan Adriana Lima’nın odasını tahtakuruları bastı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
05 Ekim 2023 09:40 - Güncelleme : 05 Ekim 2023 09:40
En pahalı otelde kalan Adriana Lima’nın odasını tahtakuruları bastı!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Paris Moda Haftası'na katılmak için Paris’e gitti. En lüks otellerden birinde kalan modelin gecesi kabus oldu. Sosyal medya paylaşımıyla işin gerçeğini açıkladı.

Paris​ Moda Haftası kapsamında çoğu modelin akın ettiği Paris’te podyumdan çok taktakuruları konuşuldu. Adriana Lima sosyal medya hesabından taktakuruları nedeniyle yaşadığı zor geceden bahsetti.

ADRIANA LIMA, TAHTAKURULARIN SALDIRISINA UĞRADI 

Adriana Lima, Paris’te tahtakuruların saldırısına uğradı. Kaldığı lüks oteli tahtakuruları basan Lima, sosyal medya hesabından yüzünün resmini paylaşıp, “ipucu… tahtakuruları” şeklinde paylaştı. Paylaşılan karade modelin yüzünde kızarıklar olduğu görüldü.

En pahalı otelde kalan Adriana Lima’nın odasını tahtakuruları bastı!

TAHTAKURULARI TOPLU TAŞIMAYA SIÇRADI

Ülkede daha önce tahtakurularıyla mücadele verildiğinin altı çizilmişti. Kamusal alanları dahi basan tahtakuruları, toplu taşıma araçlarını da sıçradı. Başbakan Élisabeth Borne tahtakurularıyla ilgili, “Bu sorunun farkındayız, en kısa zamanda kararlı adımlar atarak çözeceğiz” dedi

 

 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...