Tgrt Haber

Enes Batur geçirdiği trafik kazası sonrası ilk açıklama geldi

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
06 Temmuz 2024 21:19 - Güncelleme : 06 Temmuz 2024 21:27
Enes Batur geçirdiği trafik kazası sonrası ilk açıklama geldi

Trafik kazası geçiren ünlü YouTube yayıncısı Enes Batur durumuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yanında bulunan Zelal Işıl Özdemir ile birlikte kazada yaralanmışlardı.

Kocaeli​'de Zelal Işıl Özdemir yönetimindeki araçla kazaya karışan fenomen Enes Batur sosyal medya hesabından açıklama yayınladı.

Kazadan bir gün sonra sosyal medyanın gündemine oturan ve sağlık durumu merak edilen Enes Batur Sungurtekin, 4,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından açıklama yaparak "Merak edip soran herkese sevginiz ve dualarınız için sonsuz teşekkür ediyorum. Kimsenin sağlığı tehlikede değil. İyiyiz ve sorun yok" ifadelerini kullandı.

Enes Batur geçirdiği trafik kazası sonrası ilk açıklama geldi - 1. Resim

ÖZDEMİR YÖNETİMİNDEKİ ARAÇLA KAZA YAPTILAR

Kaza, Kandıra​ ilçesi D-605 karayolu Karasakallar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.E. idaresindeki 54 AY 884 plakalı otomobil ile Zelal Işıl Özdemir yönetimindeki 34 KHR 023 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 54 AY 884 plakalı otomobildeki 2 kişi, Zelal Işıl Özdemir ve yanında bulunan sosyal medya fenomeni Enes Batur yaralanmıştı.

Enes Batur geçirdiği trafik kazası sonrası ilk açıklama geldi - 2. Resim

 

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...