Tgrt Haber

Engin Polat'ın anne ve babası boşanıyor mu? İddialara cevap geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
27 Kasım 2023 17:36 - Güncelleme : 27 Kasım 2023 17:40
Engin Polat'ın anne ve babası boşanıyor mu? İddialara cevap geldi

Tutuklu Engin Polat’ın babası Sezgin Polat ile annesi Şükran Polat’ın boşanacağı iddia edildi. Sosyal medya hesabından tanıdığı aracıyla iddialara cevap veren Şükran Polat, “Salı günü gidip beyimi göreceğim, kimse boş haber yapmasın.” dedi.

Oğlu Engin Polat​ ile birlikte tutuklu olan Sezgin Polat​ ile eşi Şükran Polat'la ihanet gerekçesiyle boşanacağı öne sürüldü. Söylentilerin ardından cevap veren Şükran Polat, "Biz boşanmıyoruz salı günü gidip beyimi göreceğim" dedi.

BOŞANMA İDDİALARINA JET CEVAP GELDİ

Şükran Polat hakkındaki boşanma iddiasına Dilan Polat​'ın fenomen arkadaşı Canan Toprak aracılığıyla cevap verdi. Yapılan paylaşımda, "Milan da Nilda da çok iyiler. Şükran teyzem başlarında, yanlarında. Kimseye gerek yok. Bir de şey dedi; 'Salı günü gidip beyimi göreceğim, kimse boş haber yapmasın.' Bir de şöyle yazayım 'bo-şan-mı-yo-ruz'" ifadelerini kullandı.

Engin Polat'ın anne ve babası boşanıyor mu? İddialara cevap geldi

AVUKATINDAN DİKKAT ÇEKEN İTİRAF

Mali müşavir ve avukat Ahmet Gün, ifadesinde yaklaşık 3-4 yıldır Polat'lara ait şirketlerin mali müşavirliğini yaptığını belirterek, “2 yıl öncesine kadar muhasebe ücretini ödeyemiyorlardı, bazen de geç yatırıyorlardı.” dedi. Katıldığı programda günlük 750 bin TL harcadığını açıklayan Dilan Polat'ın 2 yıl öncesine kadar kendi avukatı ve mali müşavirine ücretini ödeyememesi dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...