Tgrt Haber

Engin ve Dilan Polat ‘Banu Parlak’ için adliyede! Günler sonra ilk kez görüntülendiler

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Kasım 2023 16:03 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 16:03

Dilan ve Engin Polat çifti, Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasıyla ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında azmettirici olarak ifade vermek için Cumhuriyet Başsavcılığı’na getirildi.

Banu Parlak’ın Bahçeşehir’de bulunan güzellik merkezi aynı gün içerisinde iki kez kurşunlanmış ve o dönem Parlak, bu olayın ardında Dilan Polat’ın olduğunu iddia etmişti. Yürütülen soruşturma  kapsamında 10 gündür tutuklu olan Dilan Polat​ ve Engin Polat​ çifti, azmettirici olarak ifade vermek için Küçükçekmece​ Cumhuriyet Başsavcılığı’na getirildi.

ŞÜPHELİLERE EŞ ZAMANLI OPERASYON YÜRÜTÜLDÜ

Şarkıcı Banu Parlak​'a ait güzellik merkezi 1 Ekim'de saat 02.00 ve 04.30 sıralarında kurşunlanmıştı. Olayda kimse yaralanmazken, işyerinde maddi hasar meydana gelmişti. Olayın ardından Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında eylemi gerçekleştirdiği tespit edilen şüphelilere karşı 5 Ekim'de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alındı.       

Engin ve Dilan Polat ‘Banu Parlak’ için adliyede! Günler sonra ilk kez görüntülendiler                                                                                      

SEZGİN POLAT’IN DA İFADESİ ALINDI

Tutuklu Dilan Polat ve Engin Polat, günler sonra ilk kez görüntülendi. TRT Haber muhabiri Şeyma Vural, ifadeye getirilen Polat çifti hakkında "Dilan ve Engin Polat çiftinin yanı sıra Sezgin Polat​ da ifade vermek üzere Küçükçekmece Adliyesi'ne getirildiler. İfadeleri tek tek alınıyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kara para aklama, yasa dışı bahis, suç örgütü kurmak ve üyesi olmak suçlamalarıyla toplamda 14 kişi tutuklanmıştı. Ancak bu soruşturma bu suçlamaların dışında bambaşka bir soruşturma. 1 Ekim tarihinde Bahçeşehir'de şarkıcı ve Banu Parlak'ın dükkanı kurşunlanmıştı. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Toplam 5 zanlı yakalanmıştı. Geldiler ifadelerini verdiler. Zanlılar tetikçi olduğunu itiraf ettiler. Kurşunlatma olayını yaklaşık 20-30 bin liralık meblağlar karşılığında yaptıklarını söylediler. İtirafların ardından soruşturma boyut değiştirdi. Bugün azmettirici olarak Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat Marmara Cezaevi'nden ifade vermek için Küçükçekmece Adliyesi'ne getirildiler." dedi. 

 

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...