Tgrt Haber

Enis Arıkan'dan 'Ezgi Mola' cevabı! Küslük bitti mi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
29 Şubat 2024 16:55 - Güncelleme : 29 Şubat 2024 16:55
Enis Arıkan'dan 'Ezgi Mola' cevabı! Küslük bitti mi?

Bir süredir sosyal medyada birlikte herhangi bir paylaşım yapmayan Ezgi Mola ile Enis Arıkan’ın dostluğuna nazar değdi. Konserde görüntülenen Enis Arıkan, Ezgi Mola sorularına duyunca koşarak alandan uzaklaştı.

Dostluklarıyla magazin camiasında örnek gösterilen Enis Arıkan​ ile Ezgi Mola’nın bir süredir arasını açık olduğu iddia ediliyordu. Konserde görüntülenen Enis Arıkan muhabirin “ Ezgi Hanım’la küs müsünüz?” sorusuna “Küslük yok arkadaşlar” dedikten sonra koşar adımlarla uzaklaştı.

ENİS ARIKAN İLE EZGİ MOLA​ KÜSLÜĞÜNE NAZAR DEĞDİ

Uzun yıllardır yakın arkadaş olan Enis Arıkan ve Ezgi Mola'nın birbirine kırgın olduğu iddia edilmişti. Ezgi Mola'nın Enis Arıkan'ın doğum günüyle ilgili herhangi bir paylaşım yapmaması, Arıkan'ın da yeni doğum yapan Ezgi Mola'nın bebeğiyle ilgili hiç konuşmaması iddiaları daha da güçlendirdi. Konser öncesi muhabirlerin sorularını cevaplayan Arıkan, 'Ezgi Mola ile küs haberleri var' sorusunu duyunca 'Yok hayatım, küslük​ yok' dese de koşar adımlarla oradan uzaklaşması dikkat çekti. 

 

Enis Arıkan'dan 'Ezgi Mola' cevabı! Küslük bitti mi? - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...