Tgrt Haber

Hâlâ enkaz altında olan Taha Duymaz'ın Armağan Çağlayan'a verdiği son röportaj herkesi ağlattı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2023 13:31 - Güncelleme : 08 Şubat 2023 15:39
Hâlâ enkaz altında olan Taha Duymaz'ın Armağan Çağlayan'a verdiği son röportaj herkesi ağlattı!

Türkiye’yi hüzne boğan 7,7 ve 7,5 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremin üçüncü gününde felaketin bilançosu ağırlaşıyor. Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 7 bini aşarken yaralı sayısı 41 bine yükseldi. Enkaz altında kalan vatandaşlardan biri de Hatay’da yaşayan ve sosyal medya fenomeni olan Taha Duymaz. 3 gündür enkaz altında olan Taha Duymaz’ın 1 ay önce Armağan Çağlayan’a tek katlı evini anlattığı röportaj gündem oldu.

Pazartesi sabahı yaşanan ve son rakamlarla 7 binin üzerinde vatandaşın ölümüne neden olan deprem​ faciasında enkaz​ altında kurtarılmayı bekleyen binlerce insan daha bulunuyor. Enkazdan çıkarılamayan ve haber alınamayanlardan biri de sosyal medya​ fenomesi Taha Duymaz​. Eski evinde yaptığı yemeklerin videosunu çekerek sosyal medyada fenomen haline gelen Taha Duymaz’dan sevenleri iyi bir haber beklerken fenomenin Armağan Çağlayan​'a verdiği son röportajı gündem oldu. Sosyal Yaşadığı tek katlı ev hakkında konuşan Duymaz, ''O kırık dökük evde mutluydum'' herkesi ağlattı.

Hâlâ enkaz altında olan Taha Duymaz'ın Armağan Çağlayan'a verdiği son röportaj herkesi ağlattı!

“AÇ DEĞİLİZ, AÇIKTA DEĞİLİZ”

Taha Duymaz, Armağan Çağlayan’a verdiği son röportajında şu ifadeleri kullandı: “Evimiz kırık dökük bir evdi. Kışın soğuğu geçirirdi, sırılsıklam olurduk. Eski bir evdi, zaten 2 metrekarelik bir mutfağım vardı. İnsanların 'Bir bardak su bile içmem' dediği mutfağım. Ben yıkılmasını istemiyordum aslında o evin çünkü ben o evde çok mutluydum. Kim ne derse desin, mutfağımı çok seviyordum. İyi kötü anılarımız var o evde ailecek. O ev yıkılıp başka bir ev yapıldı. Sesimi duyurmama yardımcı oldular sosyal medyada ki zaten benim amacım çocukluğumdan beri aileme güzel bir hayat sunmaktı. Çok şükür bunu başardım. Tam başarmış sayılmam ama çok şükür bir yere de getirdim ailemi. Nerden nereye yani, evi yaptırdık çok şükür. Aç değiliz, açıkta değiliz.”

Tek katlı bir gecekonduda yaşayan ancak deprem sabahı halasının yaşadığı apartmanda kalan Taha Duymaz'ın hala enkaz altında olduğu söyleniyor. Sosyal medya kullanıcıları Taha Duymaz'ın gündem olan sözlerine ''Taha ses ver artık, dualarım seninle'', ''İçimizi yaktın Taha'' ve ''Umarım sağ salim çıkarsın, sen iyi kalpli bir çocuksun'' gibi yorumlar yaptı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...