Tgrt Haber

Erdal Beşikçioğlu’nun parası Oğuzhan Uğur’un ağzını açık bıraktı: Nereden geliyor bu para?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
27 Şubat 2024 15:03 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 15:04

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Oğuzhan Uğur’un son konuğu oldu. Uğur, kendisini dinlemeye gelen herkese jest yaparak aspava ısmarlayan Beşikçioğlu’na "Erdal Bey bu para nereden geliyor" diyerek takıldı.

Seçim döneminde konuk aldığı isimlerle çok konuşulan Oğuzhan Uğur​ bu sefer ise CHP​ Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu’nu konuk etti. Tüm salona aspava ısmarlayan Beşikçioğlu, alkış yağmuruna tutuldu.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU​'NDAN BÜYÜK JEST 

Geçtiğimiz seneden itibaren gelenek haline gelen konuklara herhangi bir yiyecek ısmarlama geleneği bu yıl da devam etti. Henüz yayınlanmayan bölümden kesit paylaşan Uğur, "Mevzular Açık Mikrofon Ankara'da şu an. Konuğumuz Sayın Erdal Beşikçioğlu. Salona bu zamana kadar simit ısmarlandı, kokoreç ısmarlandı bildiğiniz gibi. Sayın Erdal Beşikçioğlu dedi ki, 'Ben bütün salona Ankara'da olduğumuz için Aspava ısmarlıyorum'. Erdal Bey bu para nereden geliyor?" sözleriyle salondakileri güldürdü.

Erdal Beşikçioğlu’nun parası Oğuzhan Uğur’un ağzını açık bıraktı: Nereden geliyor bu para? - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...