Tgrt Haber

Erkan Petekkaya, başrolü olduğu diziden ayrıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
30 Kasım 2023 15:47 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 15:47
Erkan Petekkaya, başrolü olduğu diziden ayrıldı

Saplantı dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, dizinin senaryo ve hazırlık sürecinin uzatılması sonrası ayrılık kararı aldı.

Son olarak O Kız dizisiyle izleyici karşısına çıkan Erkan Petekkaya​, Saplantı dizisiyle anlaşma sağlamıştı. Dizinin yayın tarihinin ertelenmesi ve çekimlerinin başlamaması sebebiyle Erkan Petekkaya dizinin kadrosundan ayrıldı.

ROLÜ İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLAMIŞTI

Serseri, Beyaz Gelincik, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Paramparça dizilerinde rol alan Erkan Petekkaya yeni iddialı dizilerinden “Saplantı”yla anlaşmıştı. Hilal Saral’ın yöneteceği dizide ünlü aktör iki kızı Çisil ve Sabah’ın üzerinde baskı kuran Önder adlı zor bir babayı oynamaya hazırlanıyordu. Rolü için titiz bir çalışma yapmaya başlayan Petekkaya, dizinin çekimleri başlamadan ayrılık kararı aldı. 

Erkan Petekkaya, başrolü olduğu diziden ayrıldı

OYUNCUNUN BİR ÖNCEKİ PROJESİ DE İPTAL EDİLMİŞTİ

Erkan Petekkaya'nın bu diziden önce de Siyah Kuğu dizisi iptal edilmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Oktay Kaynarca‘yla ortaklıklarını bitiren Onur Tan ve Seyfi Şahin, Petekkaya’ya “Siyah Kuğu” dizisinin başrolü için teklif götürmüştü. Senaryoyu beğenen Petekkaya önümüzdeki günlerde proje için imza atmaya hazırlanıyordu. Dizi için daha önce Aybüke Pusat‘a da teklif götürülmüştü. Ancak dizide başlamadan kriz çıktı. Senarist Başak Angigün ile yapımcı Seyfi Şahin arasında anlaşmazlık çıktı ve proje aniden iptal edildi.

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...