Tgrt Haber

Başkasının mezarında dua ettiler! Hayranları Erkin Koray’ın mezarını karıştırınca kızından uyarı geldi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
16 Ağustos 2023 11:51 - Güncelleme : 16 Ağustos 2023 12:18
Başkasının mezarında dua ettiler! Hayranları Erkin Koray’ın mezarını karıştırınca kızından uyarı geldi

Usta sanatçı Erkin Koray, 7 Ağustos günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kızıyla Kanada’da yaşayan sanatçı Toronto’da toprağa verildi. Koray’ın mezarını ziyarete giden bazı hayranlarının günlerdir başka bir mezarın başında dua ettiğini gören Damla Koray, “Arkanızı dönmüş olduğunuz mezar onun. Yani sizin dualar kime gitti bilmiyorum" diye uyarıda bulundu.

Anadolu Rock Müziğinin efsane ismi Erkin Koray, 7 Ağustos’ta Kanada’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cemalim, Fesupanallah, Çöpçüler gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan 82 yaşındaki usta isim, kızının yaşadığı Toronto​'ya defnedildi. Sanatçının hayranları ise mezarı başına giderek dualar okudu. Babası yerine yanlış mezarın başında dua edildiğini gören Damla Koray sosyal medya hesabından hayranlarını uyardı. 

Başkasının mezarında dua ettiler! Hayranları Erkin Koray’ın mezarını karıştırınca kızından uyarı geldi

"SİZİN DUALAR KİME GİTTİ BİLMİYORUM"

Mezarların karıştığını ve birçok kişinin başka bir mezar başında dua ettiğini gören Damla Koray, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Arkadaşlar tez canlısınız, sevdiğiniz insana dualarınızı eksik etmiyorsunuz, hemen de koşmuşsunuz, çok teşekkür ederim. Günlerdir bir şey demeyeyim diyorum fakat baktım ki kitle büyüyor. Neyse, diyeceğim o ki bu fotoğrafta üzeri çiçekli olan mezar babamın değil. Onunki sağdaki, arkanızı dönmüş olduğunuz. Yani sizin dualar kime gitti bilmiyorum. Neyse... Arada gidip dertleşmek isteyen olursa bilginiz olsun. Yine de gidip düşünüp, zahmet edip giden herkese şükranlarımı iletirim. Çok kıymetlisiniz."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...