Tgrt Haber

Erkin Koray’ın cenaze detayı belli oldu! Türkiye'de defnedilmeyecek...

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
10 Ağustos 2023 09:20 - Güncelleme : 10 Ağustos 2023 10:48

Anadolu Rock Müziğinin usta ismi Erkin Koray, pazartesi günü Toronto'da hayatını kaybetti. Usta sanatçının cenaze detayları belli oldu. Koray, vasiyeti gereği uzun yıllardır kızıyla yaşadığı Toronto'da yarın defnedilecek.

Anadolu Rock müziğinin efsane sanatçılarından Erkin Koray, yaşlılığa bağlı akciğer sönmesi nedeniyle tedavi gördüğü Toronto​'daki hastanede pazartesi günü hayatını kaybetti. Usta sanatçının merka edilen ve Türkiye’de yapılması düşünülen cenaze​ detayları belli oldu. Koray, yarın Toronto'da defnedilecek. 

Erkin Koray’ın cenaze detayı belli oldu! Türkiye'de defnedilmeyecek...

HAYRANLARI İÇİN TOPLANTI YAPILACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, arkasından görkemli bir cenaze töreni yapılmasını istemeyen, sıradan biri gibi sessiz sedasız defnedilmek isteyen Erkin Koray'ın Kanada​'daki cenaze töreni bilgileri belli oldu. 24 Haziran 1941'de Türkiye'de doğan Mustafa Erkin Koray'ın sevenleri için 11 Ağustos Cuma günü 11.00 ile 12.00 arasında küçük bir toplantı düzenlenecek. Sanatçı toplantının ardından Toronto'daki Westminster Mezarlığı & Anıt Mezarı'na defnedilecek.

Erkin Koray, vefat etmeden önce kızı Damla Koray'a son albümünü teslim etmişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...