Tgrt Haber

Erşan Kuneri dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu kadroya giriş yaptı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Nisan 2023 17:09 - Güncelleme : 28 Nisan 2023 17:35
Erşan Kuneri dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu kadroya giriş yaptı

İlk sezonu geçtiğimiz yıl Netflix’te yayınlayan Cem Yılmaz'ın çektiği 'Erşan Kuneri' dizisi, ikinci sezonda kadrosuna yeni bir ismi dahil etti. Cem Yılmaz'ın "Ayzek’le Bir Gece" filminde de rol alan yeni transfer, Ahsen Eroğlu oldu.

Geçtiğimiz yıl Netflix’in konuşulan yapımları arasında yer alan Erşan Kuneri​, ikinci sezona hazırlanıyor. Kadrosuna yeni bir isim dahil eden dizinin ikinci sezon çekimleri yaz sonunda olacağı konuşulurken kadrodan sevilen bir ismin de ayrılacağı öğrenildi.

URAZ KAYGILAROĞLU​ GİDİYOR AHSEN EROĞLU​ GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 'Erşan Kuneri' dizisinin ikinci sezon çekimleri yaz sonunda başlayacak. OGM Pictures’la bir yıllık anlaşması olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun haziran ayında başlaması planlanan çekim tarihinin ağustos sonuna kalması nedeniyle dizinin kadrosundan ayrıldığı öğrenildi. Kaygılaroğlu, yeni sezona OGM Pictures’la içerik anlaşması yapan Star TV’nin senaryosu yazılan yeni bir hikâyesinde rol alacak.

Erşan Kuneri dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu kadroya giriş yaptı

ERŞAN KUNERİ'NİN KONUSU

Başrollerinde Cem Yılmaz​, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Çağlar Çorumlu, Bülent Şakrak ve Merve Dizdar’ın rol aldığı dizi, GORA ve Arif V 216 filmlerinde yer alan karakter Erşan Kuneri karakterinin 1975-1978 yılları arasındaki sinema serüvenini anlatıyor. Film yapımcısı Erşan Kuneri 80'lerin başında hapishaneden çıktıktan sonra farklı türlerde filmler çekmeye karar veriyor ve arkadaşları Alev, Altın Oran, Mami, Seyyal, Tumtum, Feride ve Payro Kemal'e yeni bir maceraya atılıyor.

Erşan Kuneri dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu kadroya giriş yaptı

AHSEN EROĞLU KİMDİR?

1994 yılında Çorlu’da doğan Ahsen Eroğlu, Ege Üniversitesi Spor Yüksekokulu mezunudur. Oyunculuk eğitimini Sahne 3MOTA’da alan oyuncu aslen Bulgaristan göçmenidir. Kariyerine 2015 yılında Modern Habil Kabil dizisi ile başlayan Eroğlu, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Anne, Kızlarım İçin, İstanbullu Gelin gibi dizilerde yardımcı karakter olarak rol almıştır. 2021’de Menajerimi Ara isimli dizide adını duyuran oyuncu Altın Kelebek Ödülleri’nde Yıldızı Parlayanlar Ödülü'nü almıştır.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...