Tgrt Haber

Eski eşiyle mahkemelik olan Wilma Elles küplere bindi, her şeyi anlattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
19 Şubat 2024 14:35 - Güncelleme : 19 Şubat 2024 14:38
Eski eşiyle mahkemelik olan Wilma Elles küplere bindi, her şeyi anlattı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle akıllarda kalan oyuncu Wilma Elles, eski eşiyle nafaka sebebiyle bir kez daha karşı karşıya geldi. Oyuncunun eski eşi Kerem Göğüş, 1500 euro nafakayı fazla bulup mahkemeye başvurunca, Elles çileden çıktı.

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde oynadığı Caroline olarak tanınan Wilma Elles​'in eski eşi, 2 çocuğunun annesi Wilma Elles'e ödediği nafakanın kaldırılması ya da düşürülmesi için mahkemeye başvurdu. Eşinin hiç bir zaman nafaka​ ödemediğini belirten oyuncu, ödenmemiş elektrik faturasını paylaştı.  

WILMA ELLES ÇİLEDEN ÇIKTI 

Göğüş'ün 1500 euroluk nafakanın 4 bin TL'ye indirilmesi için dava​ açmasının ardından sosyal medya hesabından eski eşine tepki gösteren Wilma Elles, "Kerem Göğüş hiçbir zaman bir kuruş nafaka ödemedi. Onun bir ödeme alışkanlığı yok. İcra listesinde 245 TL elektrik borcu bile yazıyor. Para kazanıyor ama kendi çocuklarına bir tane kıyafet bile yıllarca almadı" ifadelerini kullandı.

Eski eşiyle mahkemelik olan Wilma Elles küplere bindi, her şeyi anlattı - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...