Tgrt Haber

Eski eşten Zerrin Özer'e büyük vefa

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
24 Şubat 2024 16:55 - Güncelleme : 24 Şubat 2024 16:55
Eski eşten Zerrin Özer'e büyük vefa

Bir süredir sağlık problemi yaşayan şarkıcı Zerrin Özer’in eski eşi Alper Önal, sanatçı ile dostluğunun hiç bitmediğini belirterek, evinde bakmayı teklif ettiğini açıkladı.

Bir süre darülaceze​'de tedavi olan Zerrin Özer’in eski eşi Alper Önal, sanatçının sağlık durumuyla ilgili ilk kez konuştu. Önal, Zerrin Özer'in Darülaceze'ye gitme kararı aldığını ancak ona evinde bakmayı teklif ettiğini söyledi.

"ONA EVİMDE BAKACAKTIM"

Zerrin Özer'in 1991 yılında evlendiği ve 1 yıl evli kaldığı Alper Önal, dostluklarının devam ettiğini belirterek, yaşadığı sağlık problemlerinde eski eşine destek verdiğini belirterek, "Hiçbir zaman diyaloğumuz kesilmedi. Hastalığı boyunca her gün konuştuk. Darülacezeyi tercih etmeden bir süre önce ben onu Mersin​'e yanıma getirtiyordum. Hastanesini doktorlarını her şeyini ayarlamıştım. ve hastane sürecinden sonrada ona evimde bakacaktım. Fakat son dakika gelmekten vazgeçerek Darülaceze'ye gitmeye karar verdi. Zerrin benim her zaman başımın tacıdır" diye konuştu.

Eski eşten Zerrin Özer'e büyük vefa - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...