Tgrt Haber

Eski futbolcu Aydın Yılmaz'ın oğlu, oyunculuğa merak sardı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Aralık 2023 17:18 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 17:18
Eski futbolcu Aydın Yılmaz'ın oğlu, oyunculuğa merak sardı

2010 yılında evlenen Galatasaraylı eski futbolcu Aydın Yılmaz ve Ekin Yılmaz çiftinin 8 yaşındaki oğulları Aksel Yılmaz oyuncu oldu.

Galatasaraylı eski futbolcu Aydın Yılmaz’ın 8 yaşındaki oğlu, dizi sektörüne atıldı. Aksel Yılmaz başrolünde Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül’ün yer aldığı Altın Kafes dizisinde rol aldı.

GALATASARAYLI ESKİ FUTBOLCUNUN OĞLU OYUNCU OLDU

2010 yılında evlenen Aydın-Ekin çiftinin 8 yaşındaki oğlu oyunculuğa merak sardı. Aksel, kadrosunda usta oyuncuları barındıran dizide Alper karakteriyle ekranda olacak. Genç oyuncu, dizide Hilmi Cem İntepe ile olan sahnelerindeki performansı ile seyirci karşısına geçiyor.

Eski futbolcu Aydın Yılmaz'ın oğlu, oyunculuğa merak sardı

EKİN YILMAZ HEYECANINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Oğlunun heyecanını da sosyal medyadan paylaşan Ekin Yılmaz, dizisinin afişi paylaşarak, “Saat 20:00 de Altın Kafes’i kaçırmıyoruz değil mi? Harika oyuncular, müthiş senaryo. Aksel’i Alper karakteriyle izliyor olacağız. Kaçırmayın.” notunu düştü.

AYDIN YILMAZ KİMDİR?

 29 Ocak 1988 doğumlu Aydın Yılmaz, henüz 9 yaşında Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki futbolcu seçmelerine girerek futbola adım attı. 2001 yılında Galatasaray minik takımına giren Aydın Yılmaz, 2002 yılında Galatasaray forması altında Danone Şampiyonası'nda mücadele eden kadroda yer aldı. Uzun yıllardır Galatasaray forması giyen Yılmaz,  9 Temmuz 2015 tarihinde Kasımpaşa ile sözleşme imzaladı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...