Tgrt Haber

Esra Erol, genç kızı milyonların önünde azarlamıştı! Sessizliğini bozdu

13 Şubat 2022 11:11
Esra Erol, sosyal medyayı mayınlı bir araziye benzettiğini belirtti.

Esra Erol programına aldığı genç bir kızı azarlamasıyla Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Yaptığı hareketle eleştirilerin hedefi olan Erol, sessizliğini bozdu. Programda yer alan çocukları kendi çocuğu olarak gördüğünü söyleyen Erol, sosyal medya üzerinden yapılan yorumlara cevap verdi.

Esra Erol, sosyal medyayı mayınlı bir araziye benzettiğini belirtti.

Esra Erol’un ekran önüne çıkmak istemeyen Elif Yıldırım'ı azarlayıp bağırmasıyla Türkiye’nin gündemine oturdu. Ssoyal medya üzerinden Esra Erol’a çoks ayıda tepki gelirken, konuya ilişkin sessizliğini bozdu.

Programda yer alan çocukları kendi çocukları gibi gördüğünü belirten Erol, Sabah Gazetesi’nden Merve Yurtyapan'a aldığı tepkilerle ilgili şunları söyledi:

SOSYAL MEDYAYI ELEŞTİRDİ

Sergilediği tavrın bir programcı olarak değil bir anne olarak gerçekleştirdiğini belirten Erol, “Evli bir adamın ikinci eşi olmak için evinden kaçan 18 yaşındaki bir kız çocuğuna ve onun ötesinde herkese 'Kız çocuklarınızı birini bulup evlenmek için değil eğitim görüp kendi ayakları üzerinde durmaları için yetiştirin' dedim, demeye de devam ediyorum. Ama maalesef sosyal medya körün fili tuttuğu yerden tarif etmesine benzeyen bir yer. Konunun başını sonunu bilmeden, çoğu zaman konuyu bile izlemeden yorum yapan bir güruh var orada” dedi.

"YÜZÜMÜ GÖSTERMEYİN' TALEBİNDE BULUNMADI”

Sosyal meydanın insanlığa yaptığı en kötülüğün konuyu bağlamından koparması olduğunu söyleyen Erol, “Kızımız kendi rızasıyla yayına geldi, yayın öncesi "Yüzümü göstermeyin" gibi bir talepte bulunmadı. Kameralar önünde ve ailesini görmek istememesinden kaynaklı tavırla yüzümü göstermeyin dediği anda önlemimizi aldık. Siz kendinizi o kızın anne ve babasının yerine koyun. Beni daha iyi anlayacaksınız” ifadelerini kullandı.

"BİR ŞEKİLDE PATLIYOR"

Sunucu Esra Erol sosyal medyaya dair fikrini de şu sözlerle açıkladı: Sosyal medyayı programımda mayınlı araziye benzetiyorum. Orada çok dolaşırsanız, bir şekilde patlıyor. Moda tabirle metaverse gibi düşünün. İçindeyken varsın, dışındayken yoksun. Telefon ya da bilgisayar klavyesi gördüğünde cüceler dev, dilenciler kral oluyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...