Tgrt Haber

Esra Ezmeci kandilde camiye gidip poz verdi! Eleştiriler peş peşe geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
16 Eylül 2024 15:52 - Güncelleme : 16 Eylül 2024 16:27
Esra Ezmeci kandilde camiye gidip poz verdi! Eleştiriler peş peşe geldi

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, kandilde Sultanahmet Camii’ye gitti. Başörtülü pozlarını paylaşan Esra Ezmeci gelen yorumlara sitem etti. Paylaştığı fotoğrafın altındaki yorumlara tel tek cevap veren Esra Ezmeci, “Müslüman bir ülkede bir müslüman olarak, bu kadar özel bir kandil gününde camiye gidip dua etmek ve bunun çok güzel bir şey olduğunu, psikolojiye de iyi geldiğini göstermek neden tuhaf” dedi.

Sosyal medyadan gelen soruları cevaplayan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, kandilde Sultanahmet Camii'ye gidip dua​ etti. Başörtülü fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Esra Ezmeci, gelen eleştirilere tek tek cevap verdi. Camide çektirdiği fotoğraflarını, "Bugün de hepiniz için dualarımızı ettim. İnanç insana en iyi gelen şeydir. Bugün neye inanır ve isterseniz Allah size o niyetlerin , isteklerin kapısını açsın. Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşşun mevlid kandiliniz mübarek olsun." notuyla paylaşan Esra Ezmeci'ye eleştiri​ yağdı. 

ESRA EZMECİ'DEN CAMİ POZLARINA GELEN ELEŞTİRİLERE CEVAP 

Esra Ezmeci'nin camide çektirdiği karelere, "Ne gerek vardı", neden fotoğraf çektirip paylaşama gereği duydunuz" gibi yorumlar yapıldı. Tek tek bütün yorumlara cevap veren Esra Ezmeci, "Arkadaşlar şunu hepinize sormak istiyorum; Müslüman bir ülkede bir müslüman olarak, bu kadar özel bir kandil gününde camiye gidip dua etmek ve bunun çok güzel bir şey olduğunu, psikolojiye de iyi geldiğini göstermek neden tuhaf, ayıp karşılanır? Ya da gizlenmesi gereken bir durum olarak gözükür? Neden iyi şeyleri göstermemek gerekiyor ya da örnek olmamak? Gerçekten merak ediyorum" sözleriyle cevap verdi. 

Esra Ezmeci kandilde camii'ye gidip poz verdi! Eleştiriler peş peşe geldi - 1. Resim

Esra Ezmeci kandilde camii'ye gidip poz verdi! Eleştiriler peş peşe geldi - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe16 Eylül 2024 18:56

Benim adım Ayşe. Herkesin kendi inançlarını yaşayabilme özgürlüğüne sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Camiye gitmenin ve duaların insanların ruh halini olumlu etkilemesi normal.

Sonraki Haber Yükleniyor...