Tgrt Haber

Ev hapsindeki Gülşen'in konserinde vokalistler sahne aldı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
05 Eylül 2022 07:53 - Güncelleme : 05 Eylül 2022 13:36
Ev hapsindeki Gülşen'in konserinde vokalistler sahne aldı!

Dün akşam İzmir’de düzenlenen fuarda konser vermesi planlanan şarkıcı Gülşen, ev hapsinde bulunması sebebiyle sahneye çıkamadı. İzmir Fuar’ı için konser sözü veren Gülşen’in yerine ise şarkıcının vokal ve orkestra grubu yer aldı.

91. kez düzenlenen İzmir​ Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri'nde dün akşam sahne alması planlanan sanatçı Gülşen​ ev hapsinde olması nedeniyle İzmirliler ile bir araya gelemedi. İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri yaptığı açıklamada Gülşen’in adli nedenlerle sahneye çıkamayacağını ancak sanatçının orkestra ve vokal grubunun sahne alacağını duyurdu.

Ev hapsindeki Gülşen'in konserinde vokalistler sahne aldı!

GÜLŞEN YERİNE VOKAL VE ORKESTRA GRUBU SAHNE ALDI

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ) Gülşen konseriyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı; “İzmir Enternasyonal Fuarı, Çim Konserleri kapsamında bugün programda yer alan Gülşen konserini, zorunlu nedenlerle, farklı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Sanatçımız, kamuoyunca da bilinen adli kısıtlılığı nedeniyle sahneye çıkamayacaktır. Ancak Gülşen’in orkestra ve vokal grubu saat 21.30’da Çim Sahne’de performans sergileyecektir. Gülşen şarkılarının seslendirileceği, kliplerinin gösterileceği konsere tüm Fuar ziyaretçilerimiz ücretsiz davetlidir.”

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...